Şimdi Ara

Arabamı toplıyacak servıs arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bayram tatılı donusu otobanda kaza yaptım. aracın on ve arka kısmına darber aldım
    aracı toplatmam lazım bana ıstanbulda ıı bı usta onerebılcek olan war mı
    15 mılyar masraf war dedıler. ıı bı ustaya yaptırmak ıstıorum aracı.

Bır de aracı bolece satmak mı
    yaptırıp satmak mı
    yoksa yaptırıp kullanmak mı mantıklı

yaptırdıktan sonra sorun cıkarır mı

bu arada aracım 2008 honda cıvıc sedan

• Kaskon vardır umarım, soruş şeklinden olmadığını anlıyorum. Eğer yoksa işin kolay değil.
    Bu arada geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin zarar. Sana kolaylıklar diliyorum.
    Aracın şasesine ve yürüyen aksamına büyük darbe almış ise yapılsa bile düzen tutmadığı söylenir. Kararı bu bilgileri usta bir elden aldıktan sonra vermelisin.Hatta bir kaç yerden teyit ettirmekte yarar var.

Kasko yoksa yetkili servisler astronomik fiyat çıkarır. Zaten servisler bir şekilde kasko firmalarını istismar ediyorlar(Bu yönde kuvvetli bir inanış var, varsa günahları boyunlarına).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 4 Aralık 2009; 1:42:48 >
  • sat bence ugraşma zaten yaptırınca zor satarsın ille yaptırıcam desen bostancı özel ikiler honda var iyidir orası
  • tavsıye uzerıne bı usta bulduk ve aracı yaptırıorz bır aya tamalanır ınsallah. aracın sasilerinde bı sıkıntı yokmus fazla oynamamıs sasıler bundan dolayı boyle bı karar aldık.

tesekkur ederım fıkırlerınızı paylastıgınız ıcın
  • Kötü bir durum. Allah daha beterlerinden korusun dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.