Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dark Territory , Dark Territory Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
800
Cevap
33
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • citroen ds3 tek beğenmediğim hatta hiç beğenmediğim robotize şanzımanı
  • 2010 ceed 1.4 lpg.

Motor zayıf, amirtisorler sert.iki tezat. Ya motor guclu olsaydi ya da amirtisorler yumusak.

Arka koltukta oturanlar icin kilit acma dugmesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: kutay86

2014 golf 7 tsi higline
    -start stop sürekli olarak kapatılamıyor,aracı her çalıştırdığımda düğmesine basıp kapatıyorum
    -orta konsolda yer alan bilgi ekranının çözünürlüğü düşük ve yavaş çalışıyor
    -siyah kumaş kaplamalar özellikle kapı içlerinde basit görünüyor
    -225/45-17 jantlar konforu olumsuz etkiliyor
    -hız sabitleyiciyi açmak için sırayla üç düğmeye basılıyor ve dikkat dağıtıyor,daha basit olabilirmiş
    -piyano boyası kaplamalar tozu ve parmak izini çok belli ediyor,sürekli temizlemek zorunda kalıyorum
    -gösterge tablosu camını adi plastikten yapmışlar,ilk silişimde harita gibi çizik oldu
    -arka kapıların üstü sert plastik,önceki kasada yumuşaktı
    -silecekte yavaş fasıla seçeneği yok,sadece yağmur sensörü seçeneği var o da hafif yağmurda geç çalışıyor,elimle sürekli tek seferlik silme yapıyorum

Otomatik silecek yokmu hocam.

otomatik silecek sadece aralıksız hızlı fasılada çalışıyor,düşük otomatik fasıla yok, düşük fasılada sadece yağmur sensörünü açabiliyorsunuz

• Bmw 320i ED

Bozuk yollarda kafa ütüleyen trim sesleri 180+km hızlarda direksiyon kutusundan vınnn diye ses gelmesi. Mersin-antalya yolunda arkada oturanların çok sarsılması ( sebebini bilmiyorum ) otobanda ve gene bu antalya yolunda motorun yetersiz kalması şehiriçi en az 9.5 yakması şehirdışı basarsanız çok sakin kullanırsanız 7 litre yakması ama kimseyi sollamaya bile çalışmadan otoban 130 sabit beni en çok rahatsız edense motorudur. Çekmez değil çekiyor ama benzini kafaya dikiyor gibi valla 320d den sonra motor yakıt çok kötü geldi

• 1999 avensis stattionwagon
    yol tutuş zayıf
    kolçak alçakta olduğu için kolunuzu dayayamıyorsunuz
    cam tarafındaki kalorifer peteklerinde çatlaklar kronik.

Bunların dışında kullanmayanlara tanıdık birinde varsa bu aracı 1 defa kullanmalarını tavsiye ederim.
  • Konu guzel fav a ekliyorum detayli yazacak olursak 2000 astra 1.6 CD manüel araç sahibiyim.
    Ateşleme sistemi biraz narin bizim araclarda çok da sıkıntı değil çözümü basit,yol bilgisayar ekranı silinmesi yasiyorum kronik birsey bunun dışında iliklerine kadar alman arabası formunda bir araç ve eleştirecek bir tarafını bulamıyorum harika bir araç yol tutuşu efsanedir,Ecotec XEL motor efsanedir,yeni araclara bakmayın bu araç gerçekten efsane,yenilerin oyuncak donanimlarina önem vermeyenler için yol tutuş ,malzeme kalitesi ,konfor ,yalıtım, işçilik vs.bakimindan kusursuz.

Biraz abartmis olabilrim ama gercekten 2000 li yıllarda araç teknolojileri vs çok farklıydı ve o dönem Vectra olsun astra olsun b b.5 Passat olsun gerçekten çok baba araçlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Konu guzel fav a ekliyorum detayli yazacak olursak 2000 astra 1.6 CD manüel araç sahibiyim.
    Ateşleme sistemi biraz narin bizim araclarda çok da sıkıntı değil çözümü basit,yol bilgisayar ekranı silinmesi yasiyorum kronik birsey bunun dışında iliklerine kadar alman arabası formunda bir araç ve eleştirecek bir tarafını bulamıyorum harika bir araç yol tutuşu efsanedir,Ecotec XEL motor efsanedir,yeni araclara bakmayın bu araç gerçekten efsane,yenilerin oyuncak donanimlarina önem vermeyenler için yol tutuş ,malzeme kalitesi ,konfor ,yalıtım, işçilik vs.bakimindan kusursuz.

Biraz abartmis olabilrim ama gercekten 2000 li yıllarda araç teknolojileri vs çok farklıydı ve o dönem Vectra olsun astra olsun b b.5 Passat olsun gerçekten çok baba araçlardı.

Cidden katılıyorum o yıllardaki opeller başarılıydı.Astra g nin yol tutuşu, kalitesi zamanının en iyilerindendi.
    Benim gözümde opelin en çok beğendiğim aracı vectra b idi.2001 2.0 cdx sunrooflu ve deri döşemeli aracı 1 aya yakın kullanmıştım ve hasta olmuştum.150 hp gücüyle milletle kapısıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nascimento

1999 avensis stattionwagon
    yol tutuş zayıf
    kolçak alçakta olduğu için kolunuzu dayayamıyorsunuz
    cam tarafındaki kalorifer peteklerinde çatlaklar kronik.

Bunların dışında kullanmayanlara tanıdık birinde varsa bu aracı 1 defa kullanmalarını tavsiye ederim.

Geçen yaz kullanmıştım benim karakterime uygun bir araç değil
    Kullandığım sol extra idi ama zamanındaki rakipleriyle karşılaştırınca donanım yönünden zayıf geliyordu.Yol tutuş konusunda mondeo,vectra ve 406 kadar iyi değildi.Konfora yönelik bir araçtı.
    Ve en önemli özelliği araçta Esp olmasıydı o yıllarda Esp olması çok iyi bir artı

• Honda civic 2012 premium lpg li

Hersey tam istedigim gibi

• Opel Corsa 1.2 Essentia manuel vites,

Yokuşlarda gerçekten 1.2 motoro bindiğinizi hissettiriyor. Dikiz aynaları biraz küçük, çukurlarda vs. çok sarsılıyor.
  • Nissan Almera 1.5 Tekna Hb 2006

1-aşırı sert süspansiyonlar (tamam yola da o oranda yapisiyor ama şehiriçinde kimi hizli gecilen kasislerde tamam dagildi heralde araba dedirtiyor,arkalar torsiyon çubuk zaten)

2-yol ve motor ses yalitimi çok zayif,3000d/d üstü araç icinde huzur kalmıyor

3-usb'siz cd calar

4-ön kol dayama cok yetersiz. Apaçi gibi en geriye yaslarsan koltugu belki o zaman iş gorur.

5-vites yolları çok uzun,performansli kullanayım deseniz de zevk vermez

• Etrafımda çokça dostum arabasını över dururlar, ben ise yerinde kadar söylerim olumsuz yanlarınıda belirtirim.
    Fiat punto 1.3 Multijet 2012 POP versiyon yani en boş.
    Tabiki donanım kısmı boş oldugu için gidipte aracın şuyu eksik buyu eksik demiyecegim.
    Sadece şunları yazıcagım.
    Aracın direksiyon tuşlarının kullanımı berbat, fransız gruplarındaki direksiyonun altından ses açma müzigi degiştirme gibi bir kol ekleseler daha iyi olurdu.
    Müzik sistemi rezalet bu en üst donanımdada aynıdır birşey degişmez. Dayanamadım ses sistemi yaptırdım şimdi çok memnunum.
    Fiat markasındaki en büyük sorun arabaların boyasıdır kesinlikle, boyası çok nazik hemen dökülüyor gerçi burada benim hatam çok ama boyaya dikkat etmelisiniz.
    1.3 Multijet'in sesli çalışması bence bu bir sorun ama ısındıktan sonra ses yok arkadaş bunu bir anlamadım

• 2012 Polo GTI,
    - Yag yakmasi
    - Ön takimin motorun gucuyle bas edememesi
    - RCD 510 ekranin ise yarar bir fonksiyonunun olmamasi ( USB , Bluetooth yok )
    Bunlar disinda arabadan kaynakli bir sikayetim olmadi bugune dek insallah da olmaz ancak ulkemizin yollariyla ilgili cok sikayetim var cunku bu aracla o kotu yollari daha cok hissediyorsunuz. Suspansiyon sert , konforlu konforsuz gibi bir yorum yapmiyorum cunku aracin ne oldugu ve amaci belli, yinede kendi sinifina gore ve bu kadar sertligine ragmen konforsuz degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeskaGan -- 30 Ağustos 2015; 14:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Honda civic 2012 premium lpg li

Hersey tam istedigim gibi

zayıf yol tutuşu
    yalıtımsmı oda ne?,
    motor kucağınızda sanki artı lastik orkestrası var 100 km üstündeki seyahatlerde kulak tıkacı gerekiyor maalesef.
    Altı alçak, kasislere sürtüyor araba doluyken, efsane kasa dedikleri corollaya benziyor bu yönü.
    istediklerin bunlar herhalde
    bu arada korkma yalnız değilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 31 Ağustos 2015; 9:57:42 >

• ASTRA J 1,6 115 HP turbolu araçlardan inip aracıma binince resmen gitmiyor hele çalıştıgım bankanın jetta 1.6 tdi diger focus 1.6 titantum dizeller resmen felaket. ama yinede benim aracımın hali başka koltuguna bile alışmışım .
  • Nascimento kullanıcısına yanıt
    Aracim 2011 civic fd6 130 km de baslayan ruzgar sesinden baska dediklerin bende yok.o da bizim 508 de bile oluyor. Altinin alcak olmasi hosuma gidiyor daha hic surtmedim. Genelde 140 150 km hizlarla yolculuk yaparim ozellikle gece. Lastik sesi yol sesi beni rahatsiz edecek seviyede degil. Zaten 140 la giderken 3000 devirin altinda kaliyor hem 17 18 kurus yakiyorum hemde hizli yolculuk yapabiliyorum. Bakim harici servis nedir bilmem. Gerisi teferruat. Babamin clio her ay servise gider. Bacanak golf 6 yi servise goturmekten bezdi ve satti. Eski aracim punto ile 2 3 ayda bir servise giderdim. Artik kafam rahat hersey 10 numara elestiricek bir tek nokta yok

Bu arada bu arac zayif yol tutuyor diyorsaniz bence biran once kaliteli bir lastige gecin. Yol tutus muazzam derecede iyi.

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    hehehe
    Cok mu komigine gitti

• Aracımın tek sıkıntısı; Olmaması.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.