Bildirim
Arabanın altını vurdum bir bakar mısınız problem nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
körük zaten parçalanmış sen bu aracı böyle kullanma direk sanayiye götür eğer uzaksa çekiciyle götür yağ karteli ve hidrolik direksiyon kutusuda parçalanmış olabiliir -
-
resimden anladığım kadarıyla araç Volvo 850 96-97 model olması gerek parçasını bulurmusun bilmem -
Parça konusunda problemim yok ama asıl sorunum şu bu boru değişirse çözülür mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne bileyim ben tamircimiyimquote:
Orijinalden alıntı: okartal1
Parça konusunda problemim yok ama asıl sorunum şu bu boru değişirse çözülür mü -
Motor yağına benziyor. Şanzıman da olabilir, resim pek net değil.
Ama ikinci resmi şanzıman yağı soğutucusuna benzettim. Daha geniş açılı ve net fotoğraflar iyi olur.
Ama ilk işiniz ustanıza götürüp kontrol ettirmek olsun. Motor ve şanzıman yağ seviyesini ve soğutma suyunu kontrol ettiniz mi? -
Seviyelerinde anormal azalma yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Buharkentli
ne bileyim ben tamircimiyim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunların hiçbiri beton mantara vurma kaynaklı değil, mühim şeyler de değil, çekiciyle falan götüreyim deme millete makara konusu olma, normal kaçaklar var, aracın yağını suyunu kontrol et müsait bir ara da ustana uğrayıp baktır kaçaklar nereden diye -
Şu beton mantarlar en nefret ettiğim şeyler, düz duvar olsun daha iyi arkadaş en azından burdan çıkamam dersin geri gelirsin bir şey yaparsın. Bunlar resmen alt takıma tuzak. Allah kimseye göstermesin ve geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X