Şimdi Ara

Arabanın altını vurdum bir bakar mısınız problem nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabanın altını beton mantara vurdum . Fotoğraflardaki gibi bir ıslaklık görüyorum araçta zaman zaman yere damlam da var sorun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• körük zaten parçalanmış sen bu aracı böyle kullanma direk sanayiye götür eğer uzaksa çekiciyle götür yağ karteli ve hidrolik direksiyon kutusuda parçalanmış olabiliir
  • Sol aks tan bahsediyorsanız onu zaten deforma şekilde kullanıyorum

yağ akıtan yer şu boru tespit ettim . Şanzımanda bir ıslaklık var ama sanırım o normal damlama yok çünkü

• resimden anladığım kadarıyla araç Volvo 850 96-97 model olması gerek parçasını bulurmusun bilmem
  • Buharkentli kullanıcısına yanıt
    Parça konusunda problemim yok ama asıl sorunum şu bu boru değişirse çözülür mü

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Parça konusunda problemim yok ama asıl sorunum şu bu boru değişirse çözülür mü
    ne bileyim ben tamircimiyim
  • Motor yağına benziyor. Şanzıman da olabilir, resim pek net değil.
    Ama ikinci resmi şanzıman yağı soğutucusuna benzettim. Daha geniş açılı ve net fotoğraflar iyi olur.

Ama ilk işiniz ustanıza götürüp kontrol ettirmek olsun. Motor ve şanzıman yağ seviyesini ve soğutma suyunu kontrol ettiniz mi?
  • Seviyelerinde anormal azalma yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Buharkentli

ne bileyim ben tamircimiyim

Alıntıları Göster

• bunların hiçbiri beton mantara vurma kaynaklı değil, mühim şeyler de değil, çekiciyle falan götüreyim deme millete makara konusu olma, normal kaçaklar var, aracın yağını suyunu kontrol et müsait bir ara da ustana uğrayıp baktır kaçaklar nereden diye
  • Şu beton mantarlar en nefret ettiğim şeyler, düz duvar olsun daha iyi arkadaş en azından burdan çıkamam dersin geri gelirsin bir şey yaparsın. Bunlar resmen alt takıma tuzak. Allah kimseye göstermesin ve geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.