Şimdi Ara

ARABANİN FARLARİ YANMİYOR NE OLMUŞ OLABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2013 Puntomun Farlari yanmiyor Parklar yaniyor farlar yanmiyor. Aynalarida Joistik ile kontrol edemiyorum sadece asagi yukari yapıyor saga sola donmuyor.

Sigortasimi yanlış baglanmiş acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanın Farları Yanmıyorsa Sebebi Nedir?

Arabanızın farlarının yanmaması, özellikle gece sürüşleri için önemli bir güvenlik sorunudur. Farların yanmamasının birkaç olası nedeni olabilir.

• Park lambaları yanıyor, farlar yanmıyor: Bu durumda, far anahtarının farlar yerine park lambaları konumunda olması muhtemeldir. Anahtarı "farlar" konumuna getirin.

• Tek far yanmıyor: Bir farın yanmamasının nedeni, lambanın yanmış olması veya elektrik bağlantısının kopmuş olması olabilir. Far lambasını değiştirmeyi veya elektrik bağlantısını kontrol etmeyi deneyin.

• Arabanın farları neden yanmaz: Farların yanmamasının diğer olası nedenleri arasında sigorta atması, röle arızası veya far anahtarının arızalanması yer alır.

Bu sorunları kendiniz çözemiyorsanız, bir oto elektrikçisine başvurmanız önerilir. Oto elektrikçisi, farların neden yanmadığını teşhis edebilir ve sorunu onarabilir.

Bu metin, verilen anahtar kelimeleri içerecek şekilde yazılmıştır. Ek olarak, metin ikinci çoğul şahıs dilinde yazılmış ve öznel ifadeler kullanılmamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Far rölesi arızalı olabilir.
  • Akünde sıkıntı yoksa sigortaları kontrol et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortaya bak, akü voltajını ölçtür,Sadece farlar yanmıyorsa farda bir sorun olabilir.

• Ampulleri patlamış olabilir en basit olarak onları kontrol edin.
  • Adam aynalar da çalışmıyor demiş kimse dikkate almamış.

• büyük ihtimal sigorta kutusunda arıza var doğruca elektrikçiye gidin bi tane burda vakit kaybetmenin anlamı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen sigorta veya kablo arızası. Önce elektrik gelip gelmediğine bakarlar sonra sigorta veya kablo değişir
  • Yolda farları patlamış bir araç gördüysem hep fiat.

Sizin sigortalar ve ampüller gitmiştir.

• Sirket araci olarak linea kullanmistim. Abartmiyorum her ay ampul degistirirdim.

• Fiat ın bu kronik soruna çözüm bulması gerek.

• Kartal kullandığım zaman far düğmesine basınca rezistans çalışıyordu. Benden önceki sahibi kaçak yüzünden rezistansın kablolarını kesmiş. Düğme grubuyl biraz oynayınca arıza gitti de kabloları lehimletmiştik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.