Şimdi Ara

Arabayi kimin üzerine almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba ... uzun süredir araba arıyordum sonunda bir tane buldum . Büyük ihtimalle yarın alacağım . aklımda ki soru . Arabayı kendimin mi yoksa babamın mi üzerine yapayım? .. babam emekli ben öğrenciyim. Kasko ve sigorta da ne tür avantajları olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• babana al
    kasko trafik %50 ucuz olur

• ilk arabansa sana fazla sigorta kasko cikar.

• Babanızın üzerine almanız hem sigorta hem de kasko ücretinin daha düşük olmasını sağlar, babanızın çok kaza kaydı yoksa daha da düşer fiyat.

Bir akrabamız 2006 Kia Cerato için 2500 TL kasko fiyatı almıştı çok kaza yaptığı için.
  • Valla ben 31 yaşındayım ve bu ikinci aracım. Buna rağmen aracı babamın üstüne aldım ki, kaskom vb düşük çıksın. Kardayım; 1500 çekilecek olan kaskoya 900 lira ödedim.
  • Babanın üzerine al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Valla ben 31 yaşındayım ve bu ikinci aracım. Buna rağmen aracı babamın üstüne aldım ki, kaskom vb düşük çıksın. Kardayım; 1500 çekilecek olan kaskoya 900 lira ödedim.

aynı durumdayım. bir kez kendi adıma almıştım, gereksiz para verdim. 40 yaşını geçmeden üzerime almam.

yanlız aynı soyadlı olması iyi olur. bazen biryere giriş kartı, sticker vs. alırken lazımoluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben herkesten farklı olarak kendi üstüne almanı tavsiye ederim. Sonuçta bir yerden prim ödemeye başlamalısın ki zaman geçtikçe primlerin düşsün. Benim bundan önceki 2 aracım babamın üstüneydi. Şimdi aldığım araç kendi üstüme. Yaş 28, kasko 635, trafik sigortası 285 TL çıktı ki gayet iyi her ikisi de. Zaman geçtikçe daha da düşecek bunlar. Şimdi keşke daha önce de kendi üstüme alsaymışım araçları diyorum.
  • Genc vergisi istemiyorsanız. Babanızın üzerine alın

• al kendi üzerine, hasarsızlık indirimi falan başlasın. kendi adına bu mantıkla gidersen, 30 yaşına geldiğinde de babanın üstüne alırsın arabayı Sigorta, kasko yüksek çıkar ama, arabanın kendi üzerine olması daha güzel birşey.
  • Babanın üzerine al, boşuna para kaptırma sigortacılara
  • aligo A kullanıcısına yanıt
    ikisinide hesaplattır baban kaza vs yaptıysa onunda yüksek çıkar.
  • Allah korusun ölümlü ya da yaralamalı bir kaza geçirdiğinde, ruhsat sahibi de davanın içinde yer alacağından, babanın da başın yakma yerim.
    Araç seninse, senin olmalı. senin adına olmalı.
    Doğrusu da budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.