Şimdi Ara

Araç Alacam Tavsiye Lütfen.. Mercedes, Opel, Bmw, Vw, Ford Kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arac almayı dusunuyorum.. şuanda elimde kayda deger bi kac marka/model var sizlerle paylasıp fikir almak istedim..

2001 model Mercedes c220 cdi otomatik
    2001 bmw 318 otomatik
    2005-2007 arası VW Golf, Passat Dizel
    2007 opel astra otomatik
    2007 ford focus otomatik

sizlerin fikirleri nelerdir? ş.içi/ş.dışı yakıt tüketimi konfor, servis/bakım vs.. bunlar hakkında yardımcı olabicekler varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Perfect

Merhaba arkadaşlar arac almayı dusunuyorum.. şuanda elimde kayda deger bi kac marka/model var sizlerle paylasıp fikir almak istedim..

2001 bmw 318 otomatik
    2007 opel astra otomatik
    2007 ford focus otomatik

sizlerin fikirleri nelerdir? ş.içi/ş.dışı yakıt tüketimi konfor, servis/bakım vs.. bunlar hakkında yardımcı olabicekler varsa sevinirim.

valla ben konu actım bende 3.20i 2001 model bmw olarak sağolsunlar forumdaşlar hiç bir cevap yok bir kişi dışında değerimiz yok demek ki.
  • valla bende surekli nette arasıtrma icindeyimde bakalım fikir verecek olan cıkarmı görecegiz :)
  • 2001 model Mercedes c220 cdi otomatik
    2001 bmw 320i otomatik

Bu ikisi arasında gidip gelirim diye düşünüyorum.Hangisi temiz ise onu alırdım.
  • daha cok bende mercedesin üzerinde kararlıyım fakat yinede farklı tavsiyeleri degerlendirebilirim. benim icin aracı aldıktan sonra olusacak masrafların en az olması bakımı ve yakıt tuketimi başta.. bunun asıl amacı şu; ben KKTC'deyim ve burda pahalı olan şey servis olanakları burada servis parası verecegime alırım arabamı atlarım Türkiye'ye gelirim, hem gezer hemde daha uygun bir sekilde servis bulurum. ama bunuda yapsam yapsam senede 1 defa yapabilirim.
  • BMW ve Mercedes arasında kaldım
  • bence önce kafanızdaki seçenekleri biraz daha netleştirin ki yazdığınız modellerden anlaşılan kafa bayağı karışık :)
    KKTC de yakıt durumu sizi buradaki kadar üzmeyeceğinden ben olsam ilk 3 tercihinizden temiz olanları ele alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 220 de ki motor hem viano hem sprinterlara hemde e220 cdi da kullaniliyor,tek tavsiyem yildizdan sasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Perfect

Merhaba arkadaşlar arac almayı dusunuyorum.. şuanda elimde kayda deger bi kac marka/model var sizlerle paylasıp fikir almak istedim..

2001 bmw 318 otomatik
    2007 opel astra otomatik
    2007 ford focus otomatik

hocam mercedes ve bmw güzel tamam da 2001 model araçlar 11 - 12 yıllık arabalar bunlar, kaç kilometre de olduklarını bilmiyorum ama ne kadar da kaliteli marla olursa olsun bir araç 10 yıldan sonra illaki size sıkıntı çıkaracaktır. 3. seçeneğiniz olan 2007 passat dizel bence daha mantıklı bir seçenek olur. yeni model herzaman daha iyidir ama arabaların durumlarını bilmeden ezbere yazdık tabi

• Mercedes Severler Derneği'ne üye biri olarak, 2007 yılında doğmuş, Mercedes ilkokulda okuma yazmayı tam sökecekken yola çıkmış, biraz gürültülü ama genişlik olarak C serisi Mercedes'i aratmayacak olan Passat'ı seçerim. Daha küçük istersem 2007 Golf olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skuti61

2001 bmw 320i otomatik

Bu ikisi arasında gidip gelirim diye düşünüyorum.Hangisi temiz ise onu alırdım.

Buyuk ihtimalle mercedes daha temiz olur. E46 kasanin suan nasil kullanildigi malum
  • öncelikle cevaplarınız için tesekkurler :) kktc'de benzin fiyatları yavas yavas tırmanısta 5 yılda 2ye katladı gibi bisey suanda benzin 3,28 euro5 dizel 3,33 gibi fiyatlarda. burada benzin/dizel cok kötü kalitesiz. özellikle mercedes bmw gibi akıllı motorlu aracların cogunda motor lambası hep yanık yakıttan dolayı.. yeni model olup yakıttan dolayı kara duman cıkartan cok araba biliyorum. arac temiz bakımlı ve yaşına göre ortalama bir km'de gelecek. 6 ay gibi garantisi var sonucta 10 yaşında 2ci el bi arabadan bahsediyoruz. ve araç sağ direksiyon olup almanya üretimli. biraz baktıgım kadarıyla o seri ve o yıl üretilen 220lerde ortalama yakıt tuketimi 6,7lt (otomatik vitesli olanlarda).. bu modellerle sormus olmam daha önce kullanmamış olmamdan dolayı.. ama şöyle genel bakıldıgında mercedes, ve vw tercihi daha önde :) tekrar tesekkurler yardım için :)
  • Bence Mercedes önde gelir.. lakin araç yaşlı..
    Bu dogrultuda 2.0 tdi bir Passat veya Golf hem cok daha yeni... hemde bence daha güvenilir olur... Mercedesin çıkartacağı olası problemler KKTC de daha maliyetli olur diye düşünüyorum.
  • marka algisi ve kalitesi cok onde olsa da, daha genc araba varken 2001 model arabalari tercih etmem.
    Cunku aldigim arabaya en az 5 yil binerim.
    zaten minimum 150 km kulllanilmistir, cok problemleri cikacaktir.
    gorece genc modellere bakabilirsiniz.
  • 2001 C kasa Mercedes demişsin, altına da Astra Focus yazmışsın. Astra ve Focus ne kalite olarak ne de konfor olarak bence C kasa Mercedes'e yaklaşamaz. Çıkaracağı masrafları karşılarım, kasko sıkıntım yok dersen Mercedes derim.
  • 2001 Mercedes tabiki,inci gibi güzel olur be..
  • en az km yapmış, en donanımlı, en genç, en cimri yakıtlı, en uygun fiyatlıyı seçmek en iyi durum olur.
  • şimdi şöyle bunlardan birini tercih ettiğimde başta gelecek olan araç otomatik ve full ve yaşına göre ortalama bir km gecmisi var.. kasko işine girerim fakat kasko ne fiyat ceker bilmem. bunun nedeni aracın bana ingiltereden gelecek olması. yani hemen hemen tr fiyatının 3te 1ne denk gelecek şekilde olacak.. tabi bunların devlete odeyecegim para aynı. cunku biri 2001 oteki 2007 model ve agırlık motor farkı vs var.. şuanda kafamda mercedes, golf, astra veya corsa sport var
  • Sadece Alman Aracı düşünüyorsunuz galiba.Başka bir alternatif olması açısından Honda'ların da otomatik şanzımanlarının çok tutulduğunu ve masrafsız olduğunu belirteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.