Şimdi Ara

Araç Alıyoruz Seçenekler İkiye Düştü, Acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Annemin ve kardeşimin kullanabileceği sıfır araç arıyorduk, kardeşim askerden döndükten sonra bayileri dolaşıp test etmeye başladık. Auris ve i20 hoşumuza gitmedi ve bu yüzden seçeneklerimiz ikiye düştü.

fiat egea urban plus 1.4 fire 95 hp
    renault megane 4 1.6 16v 115bg joy

Bu araçlar fiyat olarak birbirlerine çok yakın.

Bu iki araçtan siz olsanız hangisini seçersiniz? Neden belirterek söylerseniz çok seviniriz. Pazartesi günü araç alınacaktır. (Hatta şimdi renault bayi den aradılar bugün de alabiliriz aracı)

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• Megane daha iyi bir seçenek sanki hani egea daha çok b segmenti gibi ama megane gerçek C segmenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GarbageCollector -- 22 Ekim 2017; 13:25:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GarbageCollector kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim açıkçası megane daha bir heybetli duruyor. Eski arabamız da megane 1 olduğundan bir alışkanlığımız da var açıkçası. Ancak Egea da megane a göre multimedya vb ıvır zıvırından dolayı megane dan biraz daha dolu. O kafamızı karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Ben de aynı fikirdeyim açıkçası megane daha bir heybetli duruyor. Eski arabamız da megane 1 olduğundan bir alışkanlığımız da var açıkçası. Ancak Egea da megane a göre multimedya vb ıvır zıvırından dolayı megane dan biraz daha dolu. O kafamızı karıştırdı.

Hocam kendi ağzınla söylüyosun ıvır zıvır için daha kötü bi arabaya binmeyin. Megane alın geçin.
  • auris i neden begenmediniz?
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Ya kullandık, tam takır kuru bakır araba. Bassan gitmiyor, içeriye ses alıyor, hız sabitleme gibi önemli bir donanım yok, arka camlar manuel, malzeme kalitesi bence çok kötüydü. Tabi bunlar görüştür, egea ve megane daha kaliteli geldi bize.
  • ben olsam vergi avantajına sahip motoru olan bir araç alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Alacağımız fiyat bandında maalesef i20 var sadece hocam o da b sınıfı. Daha üst rakamlara çıkmak gerekiyor 1300cc altı ve turbolu bir araç için . Bir de ailem bandırmada yaşadığı için bizim alabileceğimiz araçlar renault, toyota, ford, fiat ve hyundai.
  • Galeriler bu araçlardan toplu satın alıp liste fiyatından ucuza satıyor. Bir inceleyin isterseniz.
    Örnek ilan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cabuklar-otomotiv-den-firsat-araci-2017-model-0-km-fiat-egea-455694341/detay
    Dizelde daha da ucuza gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Alacağımız fiyat bandında maalesef i20 var sadece hocam o da b sınıfı. Daha üst rakamlara çıkmak gerekiyor 1300cc altı ve turbolu bir araç için . Bir de ailem bandırmada yaşadığı için bizim alabileceğimiz araçlar renault, toyota, ford, fiat ve hyundai.

skoda rapid space back ambition donanım araçlara bak. Hatta skoda yüncüleri ara bir sor. Elinde var mi fiyat ne diye. Hem vergi avantajın hem yakıt avantajın olur. Bu vergilendirmenin ne olacağı belli olmaz. Sen kendi önlemini al.

• İkisini de kullandım, (egea ve megane) Megane kesinlikle egea'dan üst sınıf bir araç. Gerek konfor, gerek yalıtım, gerek tasarım. Zaten egea'ya göre daha kalıplı bir araç. Yol tutuşu falan da egea'dan çok daha iyi.

• Aurisi beğenmeyip egeayı listeye almak iyiymiş

• Megane derim. O kullanılan motor Megane 1 den beri alışık olduğumuz motor. Lpg uyumu fena değildir. Konfor olarak Egea ile Megane aynı sayılır ama Megane biraz daha yumuşak hissettirir. İç tasarım Megane daha üstün. Bu yüzden Megane derim.
  • @auto_man

Hocam dediğim gibi yaşadığımız yerde servisi yok maalesef, o yuzden skodaya bakamıyoruz.

@obyzr

Ben de öyle düşünüyorum, oyak üyesi olduğumuz için ekstra ucuza geliyor araç bize, bunun da çok etkisi var.

@defiant82

Hocam biz test sürüşü yaptık, donanımları da karşılaştırdık. Tabi ki çok büyük farkları yok ancak egeanın iç malzeme kalitesi olsun donanımı olsun auris, corollada 1.33 life donanımdan daha hoş geldi. Tabi bu görecelidir biraz. Saygılar.

@Lego95

Bir de aklımızı karıştıran egeada lpg takarssak eğer garanti bozulmuyor ancak megane da tavsiye etmiyoruz dediler. Eski aracımızda lpg var ve sıkıntısız şekilde 16 senedir kullanıyoruz.
  • egealarin sasilerinde bazi parcalarinin sikintili oldugunu duydum bu arac icin biraz daha zaman gecmesi gerekiyor

siz kesinlikle ikisi arasinda kaldiysaniz megane alin daha kaliteli

bu devirde araba almak zor is hepsi iyi kotu is goruyor secemiyo insan

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Oyak üyeliğiniz de varsa beklemeniz hata, diğer seçenekleri düşünmeyin bile

• megane alırdım...
  • Megane ın kaporası bugün verildi arkadaşlar teşekkür ederim ilginize.
  • Sadece ikisi arasında ise Megan al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane +lpg hayırlı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.