Şimdi Ara

Araç bakım ücreti - Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım o yüzden konu açıyorum. Arkadaşım renault capture aldı ben de 2 ay önce clio almıştım. Geçen gün konuşurken başka biri daha geldi yanımıza. Sigortacıymış kendisi. Konuşurken arada laf geçti bakımları kaskoya ödetin demişti. Kasko poliçelerinde bilmediğiniz bi çok şey var mesela bakım paralaını ödetebilirsiniz demişti. Aradım böyle ir bilgi bulamadım. Bilen biri var mı acaba şimdi renault servisine bakıma götürdüğüm aracımın bakım ücretini kaskoya ödetebilir miyim? 20 binde bakıma gitcem daha var ama öğrenmekte fayda var şimdiden sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayn01 -- 1 Temmuz 2013; 8:59:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ağzı olan konuşuyor gibime geldi
  • walla öyle bişey varsa
  • Ben de geçen gün yakıtı ödettim
  • Ben de lastikleri odettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana hala ısrarla var diyor kendisi :) bi arada ben yakıtı ödetiyim kış gelince de lastikleri değiştirtirim
  • o sigortacı seni acaip yemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayn01

bana hala ısrarla var diyor kendisi :) bi arada ben yakıtı ödetiyim kış gelince de lastikleri değiştirtirim

madem sözünün arkasında o delikanlı vatandaş.. acentasının adresini versin hemen Kaskomu ona geçirecegim.. !! haftaya arabamın bakımı varda.. 350 kaat ona kaçsın :)

ağzı olan konuşuyor maalesef....

benim bir kasko cu arkadaşım var.. kasko yaptırana arabayı alıyorlar.. harbidende..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.