Şimdi Ara

Araç karşılaştırma ve öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle araç alım konusunda bazı çekincelerim var bu konuda önerinizi söylerseniz sevinirim. Düşündüğüm araçlar 2.el 2013 hyundai ix35 1.6 düz vites tercih sebebim dış tasarım,donanım,kendi segmentine göre fiyat iyi..dezavantajı sadece yakıt sanırım..Diğer tercihim 2012 1.4T Opel insignia tercih sebebim neredeyse aynı..dezavantajının 2.el piyasasının olmadığını düşünüyorum..Bu araçları kullanan ve hakkında bilgisi olan varsa sevinirim..Fiyat max 54-55K..

Tabiki diğer önerdiğiniz seçeneklere de açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chngrhkn46 -- 3 Ocak 2014; 21:46:27 >

• İx35 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

İx35 al

Neden tercih sebebi olduğunuda paylaşırsanız daha bilgilendirici olur sanırım..
  • insigianin 2.eli olmadigini düşünüyosunuzda sizde 2.el alcaksiniz ztn.o sizi etkilemiyoki ilk alicisini ilgilendiriyo.zarari ilk alici ceker sizi etkilemez.
    2.eli iyi aracin sifiri.2.eli kötü aracin 2.eli alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

insigianin 2.eli olmadigini düşünüyosunuzda sizde 2.el alcaksiniz ztn.o sizi etkilemiyoki ilk alicisini ilgilendiriyo.zarari ilk alici ceker sizi etkilemez.

İlk olarak 2.el alıcam ama bu satmıcam anlamına gelmez bende 3-4 yıl kullanıp satıcam ayrıca 2014 ocaktayız ben 2012 model araç düşünüorum..Diğer konu içinde 2.el alma sebebim az km ve yaklaşık 10k daha ucuz olması sıfır ix35 66,5k insignia 68,5k..ayrıca bu benim düşüncem..
  • ix35in de canlı bi 2. el piyasası olduğu söylenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ix35in de canlı bi 2. el piyasası olduğu söylenemez

En azından insigniadan iyi olduğunu düşünüyorum..sizin başka bi öneriniz varsa dediğim gibi önerilere açığım..
  • insignianın 1.4 t modeli diğer 1.6 modele göre az yakar ancak bu sefer suv araçtan vazgeçeceksiniz.
    bende 3 ay kadar önce tiguan bakarken tercihimi passattan yana kullandım.
    ix35 bana ilgi çekici gelmedi. Kullanım alanına göre değişmekle birlikte seçenekler arasından insignia tercihi mantıklıdır.
    değerlendirebileceğiniz modeller
    Pejo 508 diesel
    Reno Latitude diesel
    Ford Mondeo diesel
    Scoda Superb 1.4tsi
    VW Passat 1.4 tsi bluemotion
    D sınıfından aklıma gelen ilk modeller.
    Bende bütün Suv modelleri ve D sınıfını inceledikten sonra tercihimi passattan yana kullandım.
    Km çok yapacak olsaydım senede 50.000+ gibi o zamanda Peugeot 508 diesel düşünürdüm.
    Öyle veya böyle bu kritik dönemde araç almaya karar vermek zaten olayın en büyük payını oluşturuyor. Size bundan sonraki tatlı telaşta mutluluklar dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrhkn46

quote:

İx35 al

Bak açıkca söylüyorum Bu ikisi arasından istiyorsan ix35 ama bana sorarsan kuga al derim , tabi sana kalmış , bu iki araç arasında ix35 daha cok hoşuma gidiyor benim tip,tasarım,donanımlar olarak tabi sana kalmış test sürüşüne çık ona göre karar ver ama kuga alırsan hiçbir zaman pişman olmazsın bide bunu demişken bi video atayım al http://www.youtube.com/watch?v=H-1JH4V2GH4

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manisali0645

insigianin 2.eli olmadigini düşünüyosunuzda sizde 2.el alcaksiniz ztn.o sizi etkilemiyoki ilk alicisini ilgilendiriyo.zarari ilk alici ceker sizi etkilemez.

İlk olarak 2.el alıcam ama bu satmıcam anlamına gelmez bende 3-4 yıl kullanıp satıcam ayrıca 2014 ocaktayız ben 2012 model araç düşünüorum..Diğer konu içinde 2.el alma sebebim az km ve yaklaşık 10k daha ucuz olması sıfır ix35 66,5k insignia 68,5k..ayrıca bu benim düşüncem..

ben size sifir arac alin demedim.ztn bende karsiyim bu fiyatlarla sifir el arac almaya. Ama anlatamadigim sey siz insigniayi aldiginiz farzedelim 2.el olrak 3-4 yil sonra satsaniz her arac gibi paralelinde bi fiyata satarsiniz yani asiri bi zarar etmezsiniz. Ama 2.eli kötü bi araci sifir aldiginizda ilk satarken cok fazla zarar edersiniz.anlatabilmisimdir umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandrsn

insignianın 1.4 t modeli diğer 1.6 modele göre az yakar ancak bu sefer suv araçtan vazgeçeceksiniz.
    bende 3 ay kadar önce tiguan bakarken tercihimi passattan yana kullandım.
    ix35 bana ilgi çekici gelmedi. Kullanım alanına göre değişmekle birlikte seçenekler arasından insignia tercihi mantıklıdır.
    değerlendirebileceğiniz modeller
    Pejo 508 diesel
    Reno Latitude diesel
    Ford Mondeo diesel
    Scoda Superb 1.4tsi
    VW Passat 1.4 tsi bluemotion
    D sınıfından aklıma gelen ilk modeller.
    Bende bütün Suv modelleri ve D sınıfını inceledikten sonra tercihimi passattan yana kullandım.
    Km çok yapacak olsaydım senede 50.000+ gibi o zamanda Peugeot 508 diesel düşünürdüm.
    Öyle veya böyle bu kritik dönemde araç almaya karar vermek zaten olayın en büyük payını oluşturuyor. Size bundan sonraki tatlı telaşta mutluluklar dilerim :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim..Dizel modeller dışında kafam iyice karıştı saolun :) inş en kısa zamanda mantıklı güzel bi seçim yapmış olurum

• quote:

quote:

quote:

İx35 al

Bak açıkca söylüyorum Bu ikisi arasından istiyorsan ix35 ama bana sorarsan kuga al derim , tabi sana kalmış , bu iki araç arasında ix35 daha cok hoşuma gidiyor benim tip,tasarım,donanımlar olarak tabi sana kalmış test sürüşüne çık ona göre karar ver ama kuga alırsan hiçbir zaman pişman olmazsın bide bunu demişken bi video atayım al http://www.youtube.com/watch?v=H-1JH4V2GH4

Teşekkür ederim cevaplarınız için ama ben düşündüğüm fiyat aralığında tasarım ve donanım ağırlıklı bakıyorum o yüzden iki aracı karşılaştırdım..Videoyu da izledim ama o araçları almam zaten mümkün değil fiyatlar açısından :)

• chngrhkn46 C kullanıcısına yanıt
    Fiyat aralığınız ve baktığınız araç türünü söyleyin 2 dakikada size uygun bir araç söyleyeyim
  • quote:

Fiyat aralığınız ve baktığınız araç türünü söyleyin 2 dakikada size uygun bir araç söyleyeyim

Fiyat aralığım max 54-55K..Dediğim gibi öncelikli tercihim iç ve dış tasarım ve donanım..Araç türü olarakta bulabilrsem D segmenti ve Suv araç yoksada önerilere açığım :)
  • chngrhkn46 C kullanıcısına yanıt
    Fiyat 60k yaparsanız Kia Sportage Manuel var onu alabilirsiniz
  • quote:

Fiyat 60k yaparsanız Kia Sportage Manuel var onu alabilirsiniz

saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.