Şimdi Ara

Arac piyasasını takip edenler >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayadır sahibinden piyasasına takip etmekteyim 1-2 konuda acmıştım arac almak için alım satım sitelerine yöneldim fakat alıcılar hic dürüst degil mesela plaka degişimi ile hasar kayıtsız diye satmaya calışıyorlar yada aracı tam alıcakken fiyatı yükseltmeye calışıyorlar

Biraz farklı fikir almak için actım bu konuyu 27.000 ₺ kadar dizel maksimum 150.000km manual ailecek binicez
    Sizden ricam siz bu bütceyle arac bakıyor olsanız hangi marka model arac bakardınız ( FİYATIMI ŞUANLIK YÜKSELTEMEM )

• Güncel
  • O bütçeye aradığın kriterde araç bulacağını sanmıyorum biraz daha bekleyin 30 - 35 arasına dizel punto bakın 2011 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla o paraya kesinlikle fiat fiorino/citroen nemo/peugeot bipper alırdım. Çok çok az yakıyor, içi geniş ve yüksek, model yılı yeni, piyasası gerçekten hızlı ve bütçenize uygun.

• 27.000 TL'ye dizel pek fazla seçenek yok.1.3 Mjet albea veya 1.5 dci Symbol alırdım.Belki Fiat Doblo'da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Kasım 2017; 13:58:35 >
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Ticari gecmeseler güzeller aslında aklımdaki tek ticari fiorino :))
  • punto bulabilirsiniz belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    1.3 Albea active paketleri haric diger paketlerine bakıyorum active düşmanı oldugum dogrudur

1.5 clio ve symbolleri bakıyorum zaten 2005 üstü ama hep 7kdan az hasar kayıtlı 150000km ye kadar arac yok doblo degilde fiorino falanda düşündüm ama ticari istemiyoruz

Yorumunuz içinde cok teşekkür ederim :)
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    30000₺ Bütcem olsa punto bakardım fakat arac aldıktan sonra bakımı sigortası kaskosu cıkarabilcek masraflarıda hesaba katmak lazım :) öneriniz için teşekkür ederim
  • 30.000-35.000 ₺ kadar yükselemem zaten o civara yükselsem punto almam öneriniz için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdilAdemSaril

1.3 Albea active paketleri haric diger paketlerine bakıyorum active düşmanı oldugum dogrudur

1.5 clio ve symbolleri bakıyorum zaten 2005 üstü ama hep 7kdan az hasar kayıtlı 150000km ye kadar arac yok doblo degilde fiorino falanda düşündüm ama ticari istemiyoruz

Yorumunuz içinde cok teşekkür ederim :)

Aile aracı olarak bende istemezdim ticari araç.Ben yerinizde olsam Kozmetik ve genel manada temiz bir 1.3 Mjet Premio paket Albea bulursam alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 1 Kasım 2017; 14:8:17 >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    7/24 bakıyorum zaten Albea-Linea-Symbol-Clio bulursam affetmem

Ama en son care bulamazsam fiorino yönelebilirim
  • AdilAdemSaril A kullanıcısına yanıt
    Evet ticari oluşu biraz kötü ama dediğim gibi o bütçeye daha iyisi yok sanırım dizel olarak eğer piyasası hızlı olur diye fiorino alırım diyorsanız bizde nemo vardı 1 haftada satıldı bilginiz olsun

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Baktım zaten fiorinolara hatasız boyasızları rahatlıkla bulunuyor :) multijetten hayatta korkmam pejo pek sevmiyorum ama son 1 hafta daha bakıncam bulamazsam fiorinolara bakıcam :)
  • AdilAdemSaril A kullanıcısına yanıt
    Güncel
  • Seat ibiza- cordoba

• O fiyatlara 1,3 dizel Corsalara da bakabilirsiniz.
  • İyi takip edersen 25 civarı clio bulabilirsin temiz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.