Şimdi Ara

Araç renk tutturma sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar aracımın sol arka çamurluğu boyandı sizce renk farkı çok belli oluyormu

Araç renk tutturma sorunsalılightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/26ksr04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli5361 -- 28 Ocak 2022; 17:19:21 >

• Çok kötü duruyor...

• fotoğraf çok kalitesiz duruyor, siteden mi acaba? daha iyi açı yokmu?

• Siteden maalesef

https://prnt.sc/26ksr04 bu linke daha kaliteli fotoğrafı ekledim

• Fark belli, sol arka çamurluk yeşilimsi gri olmuş…
  • tekerin üstündeki hat çizgisi de kaybolmuş rengin tutmamasından ziyade

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Hocam ustaya söylüyorum bu renk bu kadar tutar diyor

• kötü durmuyor hocam bin gitsin. eski 206 zaten ilk kazasını yapıp boyanmış sıfır araç gibi muamele etmeye gerek yok. marpiyeller kötü duruyor düzeltilmesi lazım konu dışı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ocak 2022; 22:39:0 >
  • Malesef ustalar genelde sallıyorlar.

Haklısınız renk farkı var bence daha yakın olabilirdi ama kafaya takacak kadar değil.

Artık beyaz renkte bile tutturamayan (bariz farklı) ustalarimiz var. Siz çok düşünmeyin.
  • ton farkı var belli

ustanın ismini burada yaz da biz de gitmeyelim

• Arkadaşlar birkaç boyacıya daha sordum kapılar orjinal fabrikasyon boya olduğu için sonradan vurulan boya bu renkte mutlaka belli olur dediler bu şekilde kullanma kararı aldım.
  • Gri rengi tutturması çok zor hele araç eskiyse.kaç tane gri renkli araç gördüm boyası hemen belli ediyor ton farkını.çok iyi usta olursa belki tutturur ama yinede çok zor.
  • Sıkma canını bin gitsin. Olan olmuş artık.

• Sanayidekilerin üfürmeleri işte.

Yetkili servisler nasıl tutturuyor?
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

Yetkili serviste de tutturamayanlar var. Bir sürü mağdur olan var. Hayat %100 siyah veya beyaz değil. Sanayinin de servisin de kalitelisi kalitesizi mevcut.

• Kusura bakmayinda cok rezil bir boya olmus, renk tamamen farkli, tekrar boyanmasi sart.
  • Boyanin tutmasi icin sol yan kısmin komple boyanmasi gerekir gri parca boyali araclarin alayi ayni
  • Araç renk tutturma sorunsalı
  • sinoplu kullanıcısına yanıt

Hocam kapılar işlemsiz boyasız olduğu için boyatmak istemiyorum gözümde biraz alıştı sayılırAraç renk tutturma sorunsalı teşekkürler yorum için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.