Merhabalar arkadaşlar aracımın sol arka çamurluğu boyandı sizce renk farkı çok belli oluyormu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli5361 -- 28 Ocak 2022; 17:19:21 > |
Araç renk tutturma sorunsalı
-
-
Çok kötü duruyor...
-
fotoğraf çok kalitesiz duruyor, siteden mi acaba? daha iyi açı yokmu?
-
Siteden maalesef
https://prnt.sc/26ksr04 bu linke daha kaliteli fotoğrafı ekledim
-
Fark belli, sol arka çamurluk yeşilimsi gri olmuş… -
tekerin üstündeki hat çizgisi de kaybolmuş rengin tutmamasından ziyade
-
Hocam ustaya söylüyorum bu renk bu kadar tutar diyor
-
kötü durmuyor hocam bin gitsin. eski 206 zaten ilk kazasını yapıp boyanmış sıfır araç gibi muamele etmeye gerek yok. marpiyeller kötü duruyor düzeltilmesi lazım konu dışı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ocak 2022; 22:39:0 > -
Malesef ustalar genelde sallıyorlar.
Haklısınız renk farkı var bence daha yakın olabilirdi ama kafaya takacak kadar değil.
Artık beyaz renkte bile tutturamayan (bariz farklı) ustalarimiz var. Siz çok düşünmeyin. -
ton farkı var belli
ustanın ismini burada yaz da biz de gitmeyelim
-
Arkadaşlar birkaç boyacıya daha sordum kapılar orjinal fabrikasyon boya olduğu için sonradan vurulan boya bu renkte mutlaka belli olur dediler bu şekilde kullanma kararı aldım. -
Gri rengi tutturması çok zor hele araç eskiyse.kaç tane gri renkli araç gördüm boyası hemen belli ediyor ton farkını.çok iyi usta olursa belki tutturur ama yinede çok zor. -
Sıkma canını bin gitsin. Olan olmuş artık.
-
Sanayidekilerin üfürmeleri işte.
Yetkili servisler nasıl tutturuyor? -
Yetkili serviste de tutturamayanlar var. Bir sürü mağdur olan var. Hayat %100 siyah veya beyaz değil. Sanayinin de servisin de kalitelisi kalitesizi mevcut.
-
Kusura bakmayinda cok rezil bir boya olmus, renk tamamen farkli, tekrar boyanmasi sart. -
Boyanin tutmasi icin sol yan kısmin komple boyanmasi gerekir gri parca boyali araclarin alayi ayni -
-
Hocam kapılar işlemsiz boyasız olduğu için boyatmak istemiyorum gözümde biraz alıştı sayılır teşekkürler yorum için.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- etkileyici ilan başlıkları
- plaka neye göre verilir
- 1.5 milyona alınacak arabalar 2024
- fiat egea 1.5 t4 hybrid yorumlar
- otomatik vites d de gitmiyor
- honda zrv 2024 fiyat
- jaecoo 7 yorumlar
- otonom sürüş
- 1.3 tce motor
- tucson hibrit
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X