Şimdi Ara

Arac Tavsiyesi Ford S Max - Galaxy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdisinda yasiyorum. Arabalar hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Ancak 2 arac arasinda kaldim. Linklerini asagida

paylasiyorum.

Araclar Ford S Max Titanium X Ve Ford Galaxy Titanium X

Araclar hemen hemen ayni ozelliklere sahip. Her ikiside MPV.

Yurtdisinda cok tutulan ama Turkiyede pek tutmayan araclar.

Araclarin olumsuz ozellikleri kronik arizalari varmidir. Malum yurtdisinda tamir icin usta bulmak hem cok zor hem

cok maliyetli. Her ikiside 2011 model Manuel 2.0 Diesel motora sahipler. Araclar 130.000 mil (220.000km) yol

yapmislar hasar degisen vs yok.

Ikisininde fiyati hemen hemen ayni. Siz olsaniz hangisinde karar verirdiniz. Nedeni ile yazarsaniz bir fikir vermis

olursunuz. Simdiden herkese tesekkur ederim.

Arac Tavsiyesi Ford S Max - GalaxyArac Tavsiyesi Ford S Max - GalaxyArac Tavsiyesi Ford S Max - GalaxyArac Tavsiyesi Ford S Max - Galaxy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzbe_ -- 27 Mayıs 2019; 6:17:53 >

• Madem alt takımlar aynı bence s max
    Çünkü daha konforlu daha kaliteli onu alın gardaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxy, s-max'in uzun şaseli versiyonu. ihtiyaçlar doğrultusunda hangisini tercih edeceğiniz değişir. eğer sürekli ailecek uzun yollar yapıyorsanız galaxy biraz daha rahat olacaktır sizin için. s-max biraz daha ufak ve sportif galaxy'e göre.
  • Abimde S-Max var, 2.0TDCI otomatik. Çok konforlu bir araba. Ben S-Max öneririm, Galaxy gereksiz derecede büyük, minibüs gibi. O kadar büyük araca gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.