Şimdi Ara

<Araç tercih fiesta-clio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şu iki model arasında seçim yapmak gerekirse hangisi tercih edilebilir.

limit 18.000 tl civarı. dizel düşünüyorum. kalite, konfor ve sorunsuzluk açısından değerlendirirsek hangisi alınabilir neden?

http://www.sahibinden.com/2008_fiesta_tdci-63WQQaXQQ21018253WQQpXQQdisplayitem

http://www.araba.com/2706036/Renault%20Clio%20III

teşekkürler.

• eğer sözü edilen araç fiesta olsaydı özellikle kalite açısından fiesta derdim fakat buradaki araç eski kasa olduğundan dolayı şöyle söyleyim. Sorunsuzluklarını bilmem fakat yeni clio nun eski fiestaya göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Tabiki bu sizin beklentilerinizede bağlı. Clio daha yumuşak bir süspansiyona sahip dolayısıyla daha konforlu. Malzeme kalitesi olarak da clio öne çıkıyor.

Sorunsuzluk derecelerini kullanan arkadaşlardan öğrenebilirsiniz
  • Malzeme kalitesi olarak clio'nun öne cıktıgı görüşüne kesinlikle katılmıyorum.
  • Peki fiyat konusunda ne diyeceksiniz?

Fiyatlar uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

Malzeme kalitesi olarak clio'nun öne cıktıgı görüşüne kesinlikle katılmıyorum.

eski kasa fiestanın plastiğinin yeterince sert olduğunu düşünüyorum
  • Bu araçları kullanan arkadaşların düşünceleri nedir?

Hangisini tavsiye edersiniz?
  • İkisi arasında ben clio derim. Opel corsa ya da bakabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Clio vs. İ20
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ikili arasından ben clio 3 derim. 2006 yılının car of the year seçilen aracı. ayrıca iç genişliği bir üst sınıf araçlar kadar var..
  • Clio burda. ama yeni modeli olsaydı kesinlikle fiesta derdim!
  • İşin içine Ford girince ben FİESTA derim. Yeni kasası da güzel ama bu kasa bana göre gayet derli toplu ve sade. FİESTA derim ben.
  • fiesta derim
  • fiesta diyen arkadaşlar acaba ilanları açıp bir bakmışlar mı cidden merak ediyorum.
    model yılı aynı fakat biri güncel kasa diğeri eski kasa. biri 25 bin de diğeri 75bin. ve hala fiesta diyosunuz. tebrikler..
  • Eşit şartlarda olsa Clio bunun üstüne 10 makyaj geçirse fiesta kalitesini yakalayamaz. Fakat sadece 2 araç arasında benimde tercihim Clio olurdu. Düşük km beni daha cok cezbeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.