Beyler egea 1.4 almaya karar verdim. Satıcı ile konuştum. Adam urban diyor araca. Şase nosu istedim. Saseden 5664 sorgulama yaptım. Sorgulamada easy çıktı. Adamı aradım. Usta benim sigortacim aracı easy olarak göstermiş olabilir dedi. Araç kesinlikle urban dedi. Ruhsata bakti. Ruhsatta sadece Fiat egea yaziyor. East urban falan yazmıyor dedi. Sizce şase sorgulamada easy çıkan araç dönüştürülmüş gibi bişey olabilir mi ? Klima falan dijital zaten. Çelik jant diyor. Ayrıca 2019 da plakam çalındı o yüzden 3. Sahibi olarak görünüyor olabilirim dedi. Çünkü ilk sahibinden aldım dedi aracı. Yani aldiktan sonra 2. Sahibi. Plaka değişince 3. Sahibi olarak görünme ihtimali var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 19 Ekim 2021; 16:15:37 > |
Araç urban ama şase nodan sorgulamada farklı cikiyor
-
-
Söylediği her şey mümkün. Türkiye'de yaşıyoruz. Babamın 116bg lık arabası 116kW yani yaklaşık 150bg yazıyordu. Geçen yaz satarken bir sıkıntı çıkmadı.
Kardeşimin 170 bglik arabası 120 bg yazıyor ruhsatta.
Söylediği şeyler mümkün olabilir diye güvenmeniz gerekmiyor.
Serviste tespit ettirebilirsiniz şüphelendiğiniz her şeyi. Kaçıncı sahibi olduğunu da sigortacı tanıdığınız öğrenebilir (eğer sistem değişmesiyle). -
Plaka kayboldu diye 3. Sahibi çıkabilirim mi dedi🤣 yolunabilirsiniz dikkat edin hatta eleyin geçin piyasada egeadan bol ne var başka bakın -
O demedi. Ben abi şu tarihte araç el degistirmis dedim. O da o tarihte araç bendeydi. El değiştirmedi. O tarihte plaka değişti dedi.
-
hepsi sürekli olabilen şeyler, donanım zaten çok kolay anlaşılır. kimse easyden urbana dönüştürmeye uğraşılmaz opsiyon olmayan bir donanım mutlaka urbanda vardır oradan anlarsınız
-
Trafik sigortasında donanımın yanlış yazılması çok sık rastlanan bir durum. Eski aracım titanium paketi olan Mondeom boş style paket gözüküyordu. Sigortacı yanlış seçmiş ben düzelttirmiştim.
Easy paketi urbana çevirmek astarı yüzünden pahalıya gelir, kimse uğraşmaz. E hadi manyak belki uğraştı. Direkt hava yastığı sayısına bakın iş çözülür easyler 2, urban 6.
-
Arkadaşlar bilgiler için çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattıniz. -
dijital klima varsa urbandır aracı sigortaya yanlış işlenmiştir düzeltilir -
5664de donanımlar yanlış olabiliyor çok denk geldim bende -
Fiyat olarak kaça anlaştınız mahsuru yoksa. -
134 diyordu ben parayı hazırlayana kadar araç 130 a satılmış.
140-150 arası 1.3 easy lere bakiyorum şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 21 Ekim 2021; 4:43:56 > -
Sigorta yanlış girmiş çok rastlanır bu durum ayrıca sahiplik 2 veya 3 çok önemli değil ilk sahibinden almadıktan sonra, şu piyasada temiz arabaysa iyi bir Expertiz sonunda alın geçin içinize sinmiş belli.
Edit : araç satılmış şimdi okudum, hayırlısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 21 Ekim 2021; 8:3:43 > -
Fiat servisini ara sor. Urbanda dijital klima olur. Dokunmatik ekran olur, hız sabitleyici olur. Arka koltuklar katlanabilir. Sis farları olur. Dijital olarak hızını gösterir öndeki ekranlar. Deri vites ve direksiyon olur. En önemlisi 6 airbag vardır -
Normal olabilir
-
Hocam bunlar var zaten arabada. Sistemde easy olarak görünüyor. O yüzden sordum.
-
Bende de 2020 3800 km de urban varda geçen 160 teklif ettiler. Malum piyasa karışık olunca ederim nedir diye ondan sordum. -
zaten yukarda yazılmış sigortacılar genelde yanlış giriyor çok takılmamak lazım lakin illa da içinize sinmesini isterseniz yetkili bir fiat bayiine şase atıp sorun
-
peki sigortacı yanlış girdi aracın kasko değeri daha düşük çıktı, neticede easy donanım urban dan daha ucuz. araç kaza yaptı pert oldu ödeme nasıl yapılacak? easy üzerinden mi değerlendirilecek?
-
Evet çok güzel bir soru. Benimde kafama takıldı şimdi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Plaka kayboldu diye 3. Sahibi çıkabilirim mi dedi🤣 yolunabilirsiniz dikkat edin hatta eleyin geçin piyasada egeadan bol ne var başka bakın
|
Benzer içerikler
- silindir kapak contası değişimi sonrası performans
- araç klima kompresörü devreye girip çıkıyor
- araba kapısı kapanmıyor
- skoda felicia 1.3
- kırık stop camı tamiri
- passat 2022 fiyat listesi
- lynk co fiyat
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- toyota"nın en çok tutulan modeli hangisi
- dacia duster 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X