Şimdi Ara

Aracı vurdurmak zararlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Volana zararı oluyor veya ani supap vurması ile supap kırma olayı olabilir diyenler oluyor arkadan itişli araca mı daha cok zarar verir önden çekişliye mi peki?

• Zorunda olmadıkça vurdurmak araç için çok iyi bişey sayılmaz trigeri filan koparabiliyor. Birde yeni araçlarda vurdurma aracın elektronik aksamına zarar verebiliyor ve araç çalışmıyo zaten vurdurmayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Zorunda olmadıkça vurdurmak araç için çok iyi bişey sayılmaz trigeri filan koparabiliyor. Birde yeni araçlarda vurdurma aracın elektronik aksamına zarar verebiliyor ve araç çalışmıyo zaten vurdurmayla.

şimdi ben 2011 i vurdursam zincirli? beyne zarar verırmı
  • Çalışmıyosa takviye ile çalıştır onlada çalışmıyosa araçta bir problem vardır zaten motora zarar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Çalışmıyosa takviye ile çalıştır onlada çalışmıyosa araçta bir problem vardır zaten motora zarar verirsin.

yok allaha sukur tek marsda alıyor orjınal akusuyle ısıtma bujılerınede baktırmadım gerçi sıyah duman atmıyopr
  • O zaman niye soruyon böyle soruları samet. Kızdırma bujilerine baktırman gerekmez akünün voltajını ölçtür yeter. kızdırma bozuları patlasa zaten araçta kızdırma ışığı yanar sürekli.
  • Şahin doğan türevi varsa bişi olmaz

Yeni model arabalarda sıkıntı.

Arkadaş Ford Connect in birine marş yapmış bir ay kadar önce, neyse araç önce kaza yapmış. 3 gün sonra marş basmıyor diye geldi. Gittiği elektirikçi marşı bozuk demiş.

E siz yaptınız, düzeltin

Peki, getir aracı bakalım. Neyse araç çekici vasıtası geldi, sahibinde afralar tafralar. Siz de ustamısınız hesabı.

Baktık akü bitmiş, ama öyle böyle değil 6v veriyor. Bunda bir iş var deyip, servis aküsü ile takviye ettik gene tık yok. Direk aküden verdik, marş takır takır basıyor ama almıyor araç.

Sorduk, abi kazadan sonra bırak mış aracı evin önünde, sonra çalışmayınca vurdurmuş. Tabi gene çalışmamış elektrik çi çağırmış oda ihaleyi marşa bağlamış.

Akü vurdurunca, tabi beyin çalınıyorum moduna kendini kitlemiş. Araç elektroniğinde uzman bir arkadaş gelip forda özel cihazla tekrar programladı. Tık tek marşta çalıştı.

600 tl fiyat vermişler sağda solda, bizim arkadaş 250 tl aldı.

Ana fikrin baba fikrin.

Aracınız yeni ise 2006 ve üstü ise, vurdurmayın.

Üterler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kışın ortasında kızılcahamamda kaldım araba çalışmadı araba imzamdaki laguna full elekronik bir araç oralarda anlayan ustasıda yok mecbur vurdurdum çalıştı ankarada servise çektim aküsü bitmişti mecbur kalınca otomatik vites harici her araç vurdurulabilir:)
  • Yeni nesil dizel araclarda cok büyük hasarlara yol acabileceginden,vurdurmayiniz.
  • Artık Şahin Doğan zamanı bitti.ama Şahin Doğan alışkanlıkları bitmedi sanırım.bu devride bu araçlarla ne vurdurması arkadaşım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık sakat içerik faydalı. Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamyonetin kendini dijital ekranlı citroen mi zannediyor Serkan kardeşim. Altı üstü H100 vurdur gitsin ne olacak sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbabacan -- 20 Mart 2015; 9:31:02 >
  • Zararlıdır. Özellikle dizelde.
    Pompaya zarar verir. Pompada maddi olarak zorlar. En iyisi takviye.

• Bu h100 ün başına gelen, pişmis tavuğun başına gelmemiştir.

• Eski tip araba gibisi var mı? Aküsü biter yoldan iki kişiye seslenirsin ittirirler vurdurursun araba çalışır.Palioyu ne güzel çalıştırırdım corolla otomatik öyle vurdurulmuyor.
  • Karbüratörlü motorlarda vurdurma olur bu devirde karbüratörlü motor mu kaldı gereksiz saçma bir konu
  • Aracı vurdurmak zararlıdır.

Şöyle bir açıklama yapılmış.

Aracınızı vurdurarak çalıştırarak motorun silindir kapağının etrafında oluşan yağlanmayla bir ilişkisi yoktur. Vurdurarak araç çalıştırmak ise uzun vadede ve devamlı tekrarlar sonucunda debriyaj ile aktarma sistemine zarar verir. Motorun üst bölgesinde oluşan yağlanma ise silindir kapak contası veya yağ karter havalandırma sistemindeki bir sızdırmazlık sorunudur. Yetkili bir servis aracılığı ile araştırılması ve giderilmesi gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.