Şimdi Ara

Aracimi bulasik sungeri ile temizledim. Yardim lutfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabah aracimin uzerinde kus pislikleri vardi. Malum yasaklardan dolayi da pek vaktim olmuyor. Kus pisliklerini cimarmak icin bulasik sungerini kullandim.

Az evvel tavanda cizikler oldugunu farkettim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Acaba pasta cila ile eski haline donebilir mi? Tavsiye edebileceginiz bir yer var midir? (Istanbul - Anadolu yakasi)

Tesekkurler

• o çizikler süngerden ziyade asitli guş mokundan
    tahminen boyasız yok olmaz
    tavanı boyatmayı da heç bir alıcıya açıklayamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrl+Z yapın düzelir.

• Hocam bulaşık süngerinin arka tarafı çizer tabiki, ben genelde ıslak mendil gibi yumuşak şeylerle alıyorum ve arada fazla kalmasına müsade etmiyorum çünkü pislik ufalanarak zımpara görevi görmeye başlıyor. Anadoluda önereceğim yerler var. Düşünürseniz bana yazabilirsiniz

• İyi bir pastayla halledilir. Çok dert etmeyin. Bir ustadan rica ederseniz. Makineyle rahatça hallederler. Genelde bu tarz süngerle vs ile aman sakın bir daha denemeyin. Gerçekten mahvediyor arabayı. 

• Yeşil yüzeyi ile yapmadınız inşallah??!!??

Normal sarı yüzey ile yaptıysanız gözeneklere giren kum veya partiküller çizmiş olabilir uygulama sırasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisey olmaz cikar pastayla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yesil ile yaptim :(((
  • Pasta cila ile geçer büyük ihtimalle. Kuş pisliği verniği yakıp kaldırıyor. O yüzden gördüğünüzde temizlemeniz iyi olur. Ancak içinde küçük sert tanecikler de oluyor. O nedenle iyice yumuşatmadan temizlemeye kalkmayın, bulaşık süngeri gibi çizik oluşur. En iyi yöntem ıslak mendili pisliği üzerine 2-3 kat olacak şekilde katlayarak koyun, ıslak mendilin üzerine bir miktar su dökün ve 5-10 dk boyunca bekleyin. Pislik iyice yumuşadıktan sonra hiç bastırmadan nazikçe silin. Hem kuş pisliği temizlenir hem de çizik olmaz.

• Pasta ile düzelir.

• Komşumuz birkeresinde bimden aldığı mikrofiber bez ile kuş pisliğini sökmeye çalışmış ve boyada ciddi hasara yol açmıştı. Polisaj makinesi +yün pad + aşındırıcı pad ile baya uğraşmam gerekmişti. Astara kadar inmedikten sonra illa pasta ile düzelir ancak zaman alır.

• No ss no güven

• Yeşil tarafı ilr yapsa ne olur yahu öyle boyamı çizilir

• Mequiars cila videolarını izle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke arabam olsada çizsem
  • Hocam scotch brite ile yapmadınız herhalde  normal sünger ise ondan olamaz zaten vardır temizlenince gözükmüştür ince bir şey ise pasta cila çözer olayı

• Çok derin değilse pasta halleder.

• Cif ve bulaşık teli ile iyice ovalayın temizlenir ama tel sağlam olmalı.

• hocam tamam metal yığını da şunlar kafanıza göre girişmeyin yav. pasta ile düzelir

• Kol gücüyle bulaşık süngeriyke yapabileceğiniz çizik pasta işlemiyle geçebilecek bir çizik olur en fazla.

Pasta öncesi demir tozu temizliği, kil temizliği şeklinde prosedürleri uygulayan adam gibi bir işletmede pasta yaptırın aracınıza

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.