Şimdi Ara

Aracımı satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracımı satmaya karar verdim.Sahibindene ilan verdim.Sizinde görüşlerinizi almak istedim.
    Sizce fiyat kalite açısından nasıl çok uçtuğumu zannetmiyorum.
    Görüşünü bildiren herkese şimdiden teşekkür ederim.

İlan linkı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-mazda-626-74369216/detay/

• Fiyat bana yüksek geldi
  • Îyi akşamlar otomatik olsaydı almak isterdim bu aralar böyle bir araba almak istiyorum size hayırlı satışlar fiyatı bence piyasadaki şişirilmiş fiyatlara göre iyi
  • fiyat fazla 15 bin liraya 2006-2007 mitsubishi colt var mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 12 Şubat 2012; 21:10:39 >
  • yuh fiyata bak!! hurdaya ayırıyolar bu araçları adam 13 küsür yazmış
  • full paket jantlar kapak
  • 12 bin lira yazarsanız daha rahat satarsınız hocam.

Aracınız güzel. Hayırlı satışlar.
  • Fiyat biraz fazla aracınız 11-12 aralığında alıcı bulur diye düşünüyorum
  • Bana da yüksek geldi açıkcası, gerçi ben neredeyse tüm sahibinden otomobil ilanlarını şişirilmiş buluyorum.Açık olmak gerekirse ben 13.500 verip bu aracı almak istemem.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin yorumu için yalnız fiyatlar boyle aracımı satıp bir golf alıyım desem benim araba soğan sarımsak parası oluyo o yüzden böyle yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin1992

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin yorumu için yalnız fiyatlar boyle aracımı satıp bir golf alıyım desem benim araba soğan sarımsak parası oluyo o yüzden böyle yazdım

niyetin anlasildi arkadasim o zaman 20 bin yazda golf parasi ciksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin yorumu için yalnız fiyatlar boyle aracımı satıp bir golf alıyım desem benim araba soğan sarımsak parası oluyo o yüzden böyle yazdım

Onu söylemek istemedim zaten aracı satarsam herhalngi bir araç almayı düşünmüyorum iş kurucam ben sadece diğer arabalarinda cok faiş fiyatlara satıldıgıni anlatıyorum fiyatıda kimse pazarlik etmeden almadigi icin boyle dedim kafamda 13 veya en kotu 12800 var

• adam bişey sormuş doğru düzgün cevap verin.vermiyorsanız da dalga geçmeyin.bu forumun terbiye sorunu var.
  • Bu araba da ve sahibinden.com daki her araba da ortalama 2.000 - 3.000 tl şişirilmiştir.

Konu sahibinde gelince: Değiştirme fiyatı böyle dursun, ama gelen tekliflere bak. Teklif gelirse 11.000 - 11.500 aralığında sat bence...

Gönlündeki fiyata satman dileğiyle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak58 -- 12 Şubat 2012; 22:09:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Onu söylemek istemedim zaten aracı satarsam herhalngi bir araç almayı düşünmüyorum iş kurucam ben sadece diğer arabalarinda cok faiş fiyatlara satıldıgıni anlatıyorum fiyatıda kimse pazarlik etmeden almadigi icin boyle dedim kafamda 13 veya en kotu 12800 var

ama seninde sisirmen gerekmiyor aracinin fiyatini neyse arac senin istedigini fiyata satmakda özgürsün bir laf var her kör malin kör alicisi vardir derler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

Bu araba da ve sahibinden.com daki her araba da ortalama 2.000 - 3.000 tl şişirilmiştir.

Konu sahibinde gelince: Değiştirme fiyatı böyle dursun, ama gelen tekliflere bak. Teklif gelirse 11.000 - 11.500 aralığında sat bence...

Gönlündeki fiyata satman dileğiyle....

Boylece pazarlik payi kaliyor,normal yani katiliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

adam bişey sormuş doğru düzgün cevap verin.vermiyorsanız da dalga geçmeyin.bu forumun terbiye sorunu var.

+1
    insanın kendini bilmesi ne güzel bir meziyet ama herkeste yok maalesef
  • arabayı öldürmeyin sizde fiyat gayet makul 94 modele 14 yazan var bence az bile yazmış 15-16 isteyen var aynı modele bi araştırın ondan sonra gelin hurdaya ayırıyorlar fiyat çok fazla gibi şeyler yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

arabayı öldürmeyin sizde fiyat gayet makul 94 modele 14 yazan var bence az bile yazmış 15-16 isteyen var aynı modele bi araştırın ondan sonra gelin hurdaya ayırıyorlar fiyat çok fazla gibi şeyler yazın

Saolasın hocam herkes 10 11 diyince bende dedim bizim araba neymis diye ama japon kalitesi ve konforlu bir arac sahsen ben surerken zevk alıyorum yorumun için tesekkur ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

arabayı öldürmeyin sizde fiyat gayet makul 94 modele 14 yazan var bence az bile yazmış 15-16 isteyen var aynı modele bi araştırın ondan sonra gelin hurdaya ayırıyorlar fiyat çok fazla gibi şeyler yazın

Saolasın hocam herkes 10 11 diyince bende dedim bizim araba neymis diye ama japon kalitesi ve konforlu bir arac sahsen ben surerken zevk alıyorum yorumun için tesekkur ederim

rica ederim bilip bilmeden konuşuyor millet yanlışı düzeltmek gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.