Merhaba 15 gun once aracimizi sattik, alıcı galeri isi yapıyor fakat araci eşinin adına aldı, esi tarafından banka ile odendi esim aracı noterde düşük gostermis baya gelelim konuya alıcı aracı aldıktan birkaç gun sonra arabada sorun olduğunu egzosun siyah duman attığını servise goturup 45.000 harcadığı halde sorunun cozulmedigini bu arada partikul filtresini iptal ettigimizi soylemistik bu ekspere gostermeden araci aldı satistan bir kaç gun sonra muayenesi vardı arac muayeneden de geçmiş, şimdi kalkmış sorun cozulmedi dava edeceğim pazartesi bilginiz olsun diye mesaj atmış, bizde ustana gosterdin bişey yoktu dedik baska da bişey yazmadık bu konu ile ilgili ne yapmaliyiz dava acilirsa ne yonde ilerler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracimizi sattik alıcı ile problem yaşıyoruz.
-
-
anamura kadar yolun var diyebilirsin
-
Sıkıntı yok noterde fiyatı düşük göstermeniz iyi olmuş.Cok problem çıkarsa noter bedeli üzerinden aracı geri alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En doğru cevap verilmiş.
Yapacak bir şey açsın dava. 45 bin harcadım çözülmedi de iyi yalan olmuş.
Bu arada . ( nokta ) kullanırsanız arada iyi olur.
Alırken aynı model-km sorunsuz olanlar 200 bin lira fazladır ama bu kendini akıllı zanneden kesim hem ucuza alır hem de 4-4lük olmasını ister her şeyin.
İstediği kadar dava açsın, şunu yapacaksiniz:
1-)Araç bendeyken bir sorun yoktu, 15 gün boyunca alıcı sahistaydi, sorun kendisinin kötü yakıt alımından vb. kaynaklanmış olabilir, diyeceksiniz.
Yani sorunun sizdeyken başladığını ispat etmesi imkansız. Ben ne bileyim, sen nerede hangi yakıtı aldın da bu hale getirdin. Veya alıcı şahıs yetkili servise mi gitti yoksa sanayide saçma sapan motor ustalarına mi gösterdi. Velhasil hiçbisey çıkmaz.
2-)Kabul edelim ki araçta sorun var, aracın sorunlularinin da fiyatına bakılsın eğer arada fahiş bir miktar varsa kabulüm derseniz zaten yine bişey çıkmaz.
Böyle tipler anca boşa pala sallar.
Soyle ki dekontta saydığımız rakam mevcut 500.000 tl plakayi da yazmış açıklamasına
Etsin dava galeri ise hiçbir şansı yok. Kullanıcı olsa mahkeme bir ihtimal bazı durumları göze alabilir ama bu işin ticaretini yapıyorsa hiçbir hakkı yok. Kaldı ki bi ton haksız hukuksuz vergisiz işi vardır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir şansı yok sakın geri adım atmayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başıma geldi benzeri 3-5 bişey koparırım diye sürekli aradı her aradıgında rakamlar yükseldi
alırken ekspertizde yaptırmamıştı para koparmak için araç bendeyken olmayan arızalar söylemeye başladı en sonunda araç ortadan ekleme çıktı vs dedi
günde 50000 kere aramaya başladı. son aramasında "alırken gözün s... mi bakıyodu baktırsaydın alırken" dedim kapattım
bir daha telefon çalmadı
-
Hocam canını sıkma mahkemeye bile verse ortada Exper yok bişey yok kendimde farkinda bişey çıkmayacağının.Bu tipler sonradan ne koparırızın derdinde.Sen her yerden engelle bunun bir tık ötesi ilamsız icra takibidir.Onada bir hafta itiraz süren var gider itirazını edersin.Daha da ileri gideceğini sanmam
Arkadaşlar bende konuya yakın bir soru sorayım. Aracı 415 bin tl sattım. Noterde de öyle gösterdik. SAttığım kişi avukattı 5 bin tl sonra gönder dedim geri kalan 5 i de 10 gün sorna gönderırsin dedim. 5 bin tl alacağım var. Banka havalesi 410 bin tl 5 bin eksik buna istinaden de şu şu tarihte şu plakalı araç satışından kalan 5 bin tl ödeyeceğimi taahüt ederim diye de yazılı evrak aldım.
Parayı ödemiyor hep tamam diyor gidip döveceğim uğraşmak istemiyorum. Bunun için mahkemeye mi başvurmalı senet mahiyetinde imzalı evrağı var onunla icraya mı başvurmalı bilemedim.
İyi niyetıme soo..kyymmm abı sıgorta yaptırcak param yok dedı sorun yok bayramdan sonra gonderırsın dedım ıyı niyetten maraz doğar diye boşuna dememişler
-
Bakın bu cümle tehlikeli bir anlamaya mahal veriyor.
Gizli kusur diye bir şey vardır, o sebeple bir şey çıkmaz deyip kestirip atmamak lazım.
Dava açsın orada bir problem yok ama avukatla beraber takip edin sonra süreci.
-
Siyah duman muhtemelen yazılım ile alakalı. Dpf iptal olduğu için yazılım atmak gerekiyor.
Arabanın kilometresi ve yaşı davayı etkiler.
Sıkıntı etmeyin bu tür dolandırıcılık vakaları çok
Km düşürülmediyse yaşı ve kilometre önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dolandırıcı galerici taktiğiyle galerici avlamış gibi gözüküyorsunuz. "Noter satış bedeli üzerinden geri alırım kardeş" diyin. Nasıl yan çiziyor izleyin.
Dpfsi iptal olan arabanın siyah duman atması kadar normal bir şey yok. Bilmiyormuş gibi salağa yatıyorlar ya hayret bir şey.
-
Günlük 4 bin liradan kira ücreti ni de düşerim diyin.
-
kimseden yana taraf değilim ama iş inada binerse aracı geri vermeyi kabul ettiği noktada degerli bir kaç ekipmanını arızalılarıyla değiştirir .oradan kar etmeye çalısabilir dikkatli olun ORN: enjektörleri arızalılarla değişir arızalı şarj dinamosu takar vs.vs.
-
Sari sitede dun gordum bugün kaldırmış ihtar çekmiş olabilir mi acaba ? satmış olamaz herhalde hemen. fotolarını çektim tabi hemen.
bu arada esim kargo isi yapıyor, sahis firması bana sormadan araci düşük gosterip bankadan normal sekilde yatirtmış açıklamaya da plakalı satis denmis. Alici adam aslinda, baya bilen biri gibi usulune gore yapmış aceleyle aldı arabayı esim de dusunememis bu kismi. Bu yonden inşallah bişey yaşamayıiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
anamura kadar yolun var diyebilirsin |
Sıkıntı yok noterde fiyatı düşük göstermeniz iyi olmuş.Cok problem çıkarsa noter bedeli üzerinden aracı geri alırsınız
|
Benzer içerikler
- fiat egea yorum
- evin önüne engelli park yeri
- muayenesiz araç kazası sigorta karşılar mı
- kırmızı ışıkta geçtim ceza gelir mi
- peugeot periyodik bakım fiyatları 2024
- 2024 passat sedan
- hyundai bayon bagaj hacmi
- plaka sorgulama ücretsiz
- yeni octavia
- zeekr türkiye fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X