Abi benima rabanın direksiyonu yapış yapış bide beyaz beyaz lekeler var ıslatınca siyah renk alıyo yapışkanlığı geçiyo ama kuruyunca gene aynı dert nasıl temizlicem bide ön göğüs kırışık yerlerinin içi beyaz beyaz lekeli acaba güneşten mi oldu onları nasıl temizlicem arkadaş besleme sütü mü ne varmış onla temizle geçer dedi ama düzeltelim derken daha kötü yapmayalım siz ne dersiniz arkadaşlar bana bi yardım edin lütfen... SAYGILAR....
Temizlik sütleri çözüm olabilir ancak internetten ya da bildiğin bir otomobil aksesuarcısından kaliteli bir süt al.Her temizlik maddesini kullanma,plastiği sertleştirebilir,zamanla çatlamasına-çıtırtı yapmasına bile neden olabilir.
Çözücü olarak genel amaçlı kullanılan temizlik maddeleri var. Devamlı olmamak kaydıyla 1-2 sefer kullanabilirsin. Belki öncesinde sıcak sabunlu suyla yumuşatırsan daha rahat çıkar. Sonrada plastikler için kullanılan koruyucu ve parlatıcılar var onlarıda periyodik olarak kullanman iyi olur. Sertleşmemesi ve çatlamaması içinde sütle gene silebilirsin.
Abi bunu servisde filan temizliyolar mı ayw 23000 deki arabaya beyazlaşmış ön göğüs hiç yakışmıyor yaw göğüsde çizik yok arları beyaz beyaz hiç de hoş durmuyor takarım ben böyle şeylere
quote:
Orjinalden alıntı: mervesabri
Abi bunu servisde filan temizliyolar mı ayw 23000 deki arabaya beyazlaşmış ön göğüs hiç yakışmıyor yaw göğüsde çizik yok arları beyaz beyaz hiç de hoş durmuyor takarım ben böyle şeylere
Bunu servis değilde araç koruma ürünleri satan ve uygulayan yerler var. İlla başkasına yaptıracam diyorsan onlara gidebilirsin. Ama iyi de fiyat çekerler haberin olsun. Bence kendin temizlemeye çalış sonuç alamazsan onlara gidebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme