Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BEĞENDİĞİM ARAÇ YORUMLARI ALABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün itibariyle astramı sattım yarın satış verilecek ve ilan linkini verdiğim aracı alacağım araç hakkında kısa bilgi vereyim sonra linki vereceğim araç ilk sahibinden boya kaza değişen yok istanbul trafiğine nadir çıkmış bu km yi ayvalık istanbul arası yapmış sahibi bir bankanın genel merkezinde çalışıyor gayet beyfendi ve temiz yüzlü bir insana benziyor aracın sorunu yok triger yeni değişmiş bakımları kemal tepretoğullarında yapılmış araba zaten oradan çıkışlı fiyat olarak 35.500 tl ye anlaştık yarın bi aksilik olmazsa servise gösterip almayı planlıyorum

not :aracın sahibi emekli olacak ve kendisine sıfır km dizel bir araç bakıyor o nedenle satıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-ilk-sahibinden-142907978/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOCAOĞLU -- 11 Kasım 2013; 14:30:58 >

• Hem hasarsız hem plaka kapalı
  • astrayı kaça sattınız?
  • serty23 kullanıcısına yanıt
    şase no alındı plaka alındı servisten sorgulandı dostum satıcıyla görüştüm ruhsatın fotoğrafını çekeyim servise sigortaya soracağım diyorum vermesem olmazmı diyor başıma iş gelecek diye korkuyor
  • MetuEs kullanıcısına yanıt
    32.000 tl ye verdim 2010 model 111.yıl özel seri idi beyaz papyon oto pazarında dün sattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.