Merhaba, ben kendi aracımı satıp otomatik ve dizel bir araç almak istiyorum. Bu ilanın açıklamasında adam sadece kaputta az hasar var daha öncesinde değişen boya vs bir şeyi yok diyor.
Hasarlı aracı alırsam satmayı düşünmüyorum zaten 2014 model araç. Yani satmakta zorlanacağımı biliyorum fakat bu benim için sorun değil. Sadece arıza yönünden başıma iş açar mı ve bu araçta bir hile söz konusu olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
Bence sadece kaputta sorun olup 30 bin TL indirim olmaz.Başka sorunlar olabilir.Ben suphelendim.(şahsen)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bence kaputa yukarıdan cisim düşmüş gibi.düzeltmeden sonra boyanır bir kısmı.şöyle bir durum da var fazla indirim yapılmış.büyük kaza geçirip düzeltme yapıp kaputtaki ufak kısmı bırakmış olabilirler alıcıyı çekmek için.
araç alım-satımında çamurluktaki boyanın sorun olduğu ülkemizde satarken sıkıntı çekebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 17 Şubat 2015; 15:05:35 >
Aracın değeri 110 bin TL Bizim aracımızda sadece kaput ezik. O yüzden biz hayrat olsun diye bu arabayı 77 bin liraya bırakıyoruz. Aradaki 33 bin liranın 3000 lirasına yaptırın arabayı, 30 bin lira da bizden size hediye olsun.
Satma konusundaki dezavantajı önemsemiyorum satmayı düşünmediğim için yalnız arkadaşın dediği gibi araç ağır kaza yaptıktan sonra diğer yerleri yaptırıp sadece kaputtaki hasarı bırakmış olabilirler bende ondan şüphelendim ama gerçekten öyle bir şey varsa ticareti bu duruma getirmek ne büyük ahlaksızlık.
4ever0014
kullanıcısına yanıt
daha önce konuları çok açılmıştı aracı değerinin çok altında satıp ''sadece plastik aksamlarda 1750 tl lik hasarı var geri kalanı sorunsuz'' şeklinde açıklama yapan galericilerin. ağlanacak haldeyiz resmen.
AZ HASARLI, ÇALIŞIR, YÜRÜR DURUMDADIR
Şunun olduğu her ilanı kapatıyorum direk . Babam dese sana benim arabayı satayım yanlışıkla şu cümleyi kursa yine almam .
Kıllanıyorum abi bu cümle de sinirlerin oynuyor gerçekten kapatıyorum anında.
Satma konusundaki dezavantajı önemsemiyorum satmayı düşünmediğim için yalnız arkadaşın dediği gibi araç ağır kaza yaptıktan sonra diğer yerleri yaptırıp sadece kaputtaki hasarı bırakmış olabilirler bende ondan şüphelendim ama gerçekten öyle bir şey varsa ticareti bu duruma getirmek ne büyük ahlaksızlık.