Şimdi Ara

Artık Bayilerde Sıfır Araç Bulunabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım ayında İngiltere ve Fransa'da showrooom'ların kapalı olması, satış yapılamaması ayrıca İtalya, İspanya ve Almanya'da benzer kapanmaların olması gundemde.

Kaynak:Emre Özpeynirci (Twitter Hesabı)

Artık bizim iç piyasada araç tedariği daha kolay olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 6 Kasım 2020; 23:36:34 >

• kanyak

dortum

• Emre Özpeynirci tarafından Twitter hesabında paylaşılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 6 Kasım 2020; 23:32:49 >
  • Bulunsa ne olacak ki daha galericiler al-satcilar doymadi. Onlar stoklarında bogulmadan, bayiler aksesuarlari bedava vermeden aklımın ucundan gecirmem araç almayı eski meski biniyorum kendi aracıma. Yakındır bir gece ansizin 700bp faiz gelmesi. Kim cikarip tak diye 300 bin tl koyuyor masaya gorelim. Ha o halde bile satışlar son hız devam ederse millette cidden para var ben boşa yaşıyorum derim.
  • Kasımda satılacaksa üretilmiş olması lazım. İngiltere için üretilmiş sağdan direksiyonlu araçları burada mı satacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 7 Kasım 2020; 0:3:14 >
  • Sadece İngiltere'de bahsedilmiyor.

Daha Kasım ayındayız, pandeminin başlangıcı...

Üstelik artan kur ve faiz ortamına birde pandemi koşulları eklenirse otomobil satışları o kadar kolay olmayabilir.

Fiyatlar düşer demiyorum ama galeriye araç paslama işi biter bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 7 Kasım 2020; 0:39:43 >
  • 21. Yuzyildayiz showroom kapali olsa bile goruntulu gorusme ve online siparis ile araclar satilabilir.. kaldi ki youtube da araclar cok guzel tanitiliyor, st lerden kat kat bilgili ve objektifler..

Yani onlar sana yar olmaz :) ayrica ilk yorumu yapan arkadas da guzel noktaya deginmjs, sagdan direksiyonlu araci satmak Musluman mahallesinde domuz satmak gibi bir sey olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Kasımda satılacaksa üretilmiş olması lazım. İngiltere için üretilmiş sağdan direksiyonlu araçları burada mı satacaklar?
  • araba bulunmaması lazım ki alsatçılar istediği fiyatı çeksin.

• Gelirse eğer galericilerin yükü artar hepsi patlar net.

• Türkiye'de şuan çok fazla kurumsal kiralama için talep var. Çalıştığım firma araç tedariği yapamadığı için araç ücretlerini maaşlara ek olarak veriyor fakat herkes araç istediği için 2021 yılına gün verdi çoğu kişiye. Bunun gibi çok fazla İstanbul firması var. Araç fazlalığı oluşsa da şimdilik alıcıları hazır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.