Bildirim
AŞIRI YAKIT TÜKETİMİ !! YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
otomatik olduğunu varsaysak bile çok fazla.Ustanıza ya da servise götürmekte fayda var.Ama devirli kullandıysanız normal bu değerler -
Nasıl trafikte kullanıyorsunuz? 1.4 clio symbol aracım bile 10 lt yakıyor şehiriçinde. 1.6 benzinli araç için sıkışık trafikte görülebilecek değerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Nasıl trafikte kullanıyorsunuz? 1.4 clio symbol aracım bile 10 lt yakıyor şehiriçinde. 1.6 benzinli araç için sıkışık trafikte görülebilecek değerler.
10 lt. mi ? Çok fazla değil mi yahu... Ben 20 km ortalama hız ile 7.2lt yaktı diye üzülüyorum. Vay arkadaş... -
araç hitler mi, fsi mi? 4 ileri tork konvertörlü şanzıman ise ve hitler ise her türlü yakar.
fsi otomatik ise yaklaşık 2 litre fazla yakmış. -
-
bendeki 2012 astra h 1.6 da 12 yakıyor sürekli köprü trafiğinde kalınca oluyor böyle şeyler -
Eğer yol bilgisayarı sıfırlandıktan kısa bir süre sonra ve gaza biraz fazla basıldıysa 13.5 litre göstermesi normaldir. Yol bilgisyarının gerçek verilere ulaşması için sıfırlandıktan sonra bir miktar yol kat etmesi gerekir. Ayrıca 1.6 scenic aracımız 100 tl benzin ile şehir içinde 250 km yapıyor(3 aşağı 5 yukarı). Aracınız otomatik ise normal gibi 50 tl ile 100 km. -
Araç manuel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
10 lt. mi ? Çok fazla değil mi yahu... Ben 20 km ortalama hız ile 7.2lt yaktı diye üzülüyorum. Vay arkadaş...
Araç dizel sanırım hocam. Zira 20 km ortalama ile 7 litre yakabilecek bir benzinli araç düşünemiyorum reelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 4 Nisan 2015; 10:11:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araç 1,6 fsı manuel..
Hatayı symbolden (1,5 dcı) golfe(1,6fsı) geçmekle yaptım sanırım..
Aracı satılığa çıkardım :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X