Şimdi Ara

Aşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepiniz selamın aleyküm arkadaşlar ben kısaca size kendimi tanıtıyım 16 yaşındayım lise 3 öğrencisiyim 3 aylık bi ilişkim vardı sayısala gidicekken kızla aynı sınıfta olalım diye eşit ağırlığı seçtim kıza içimden geldigi için kalpli kutu kolye almıştım kızın babası ilişkimizi bilmiyodu annesi babası ayrı babası odasında kutuyu görmüş kızı çaırıp mesajları okumuş ben sevgilin olmasını istemiyorum gibisinden konuşmuş kızla ayrıldık ama kız bana umut veriyor yani konuşuyoruz yine elini tutuyorum kıza ha bire düzelicekmi ne zaman düzelicek seviyomusun diyip duruyorum kızında benimde ilk ilişkimiz kız sevip sevmedigimi bilmiyorum ama senden uzak duramıyorum diyor baban nası bişey diyomu diyorum kız bana babamı sorma dedi ben üsteleyince babası konuşmamızı görüşmemizi istemedigini söyledi babası kızın telefonunu tabletiyle naptıysa artık kıza attıgın bütün mesajlar falan babasına gidiyo benle kalmassan okuldan alırım gibi şeyler söylemiş ama onunda benimde birbirimizi sevdigimizi biliyorum uzak durmaya çalışsakta olmuyo bi türlü bu işin sonu ne sizce dostlar aynı sınıftayız babası lise bitene kadar ilişkisi olmasını istemiyomuş ben artık hiç bi şeyden keyif alamıyorum ne oyun oynamaktan ne gezip tozmaktan sürekli o aklımda benim şuan napıyo nasıl mutlumu acaba diye düşünüyorum ona sordugumda oda özledigini söylüyo kız babasına deli gibi aşık tam babacı kız ama bu işin sonu ne dostlar gerçekten acı çekiyorum yani hayat çok boş geliyor yaşamamım bi sebebi yokmuş gibi rüya görüyorum sürekli onunla hayallere dalıyorum sonu ne sizce dostlar böyle bişey yaşadınızmı daha önce ben ilklerimi onda yaşadım o mutlu edebildi bitek beni kaybetmek istemiyorum onu bana fikir öneri düşünce daha önce başınıza geldiyse böyle bişey anlatmanızı rica ediyorum saygılarımla ...

• Okumadım. Ask sehmistandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elllfbill kullanıcısına yanıt
    okusan sevinirdim eyv yinede saolasın
  • Olan sana olacak kiz baska bir sehirde baska bir universitede baska biriyle el ele tutusacak.
    Bence kendini harcatma. Lisede sevgili olup gelecekte isi ilerleten kac kisi var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şöyle bişey var benim hiç sevgilim olmadı onunda olmadı o belki eylendi bu zamana kadar ama ben evden başka bi yere gitmedim o çaırdı beni bitek çay içmeye bişeyler yapmaya ben gerçekten onun yanında yaşadığımı hayatta olduğumu hissettim benim için çok zor unutamıyorum aklımdan hiç çıkmıyo
  • yaşınız 18 olunca evlenin. konu çözülmüştür.

üyeye 14 gün ban konuya da kilit lütfen.

Saygılarımla, Patron.
  • en son bugün konuştuk diyologu anlatmak istiyorum (-)ben (+) o
    -seviyomusun
    +bilmiyorum
    -aklına hiç geliyomuyum keşke olsa dedigin oluyomu özlüyomusun
    +özlüyorum
    -baban nası bişey diyomu
    +diyo
    -ne diyo
    +boşver
    -konuşma görüşme diyo dimi
    +evet
    -seviyomusun peki
    +bilmiyorum sevip sevmediğimi bilmiyorum uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyo
    -peki sonu nolucak
    +bilmiyorum
    sevdiğini bildigim için daha çok koyuyor bana babası lisede istemiyorum üniversitede ben bırakırım seni erkek arkadaşının yanına diyomuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ban yememin sebebini öğrenebilirmiyim ?
  • Bahadr051 B kullanıcısına yanıt
    çünkü daha fazla yazıp dh konu dışı üyelerini üzme.
  • ben kimseyle konuşup içimi dökemediğim için burdayım aga
  • Çoğumuzun bir tane bile sevgilisi yokken sen burda babası öğrenmiş deyince sinirleniyorum.

• Lise de sevgili mevgili olmayın okulu bitir. Üniversitede o işlere yanaşma okulunu bitir iş sahibi ol. Ulan adam yalnız ölecek. Saçma salak düşünüyor şu ebeveynler deli oluyorum.

Çok seviyorsan babasıyla konuş nokta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hodor Hodor kullanıcısına yanıt
    kıza bunu söyledim babanla konuşmaya gidicem diye sakın yapma daha kötü olur dedi.benim onun için yapamiycagım şey yok
  • başına buna benzer bişeyler gelen varmı kızla aynı sınıftayız yada benim yapabilcegim ne var önerisi olan varmı
  • Babasına çaktırmamaya çalışın madem az heyecan gelir ilişkiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu kötü kız istese yakın olur zaten babası falan hikaye.

Sayısal geç pişman olma geleceğini etkileme hala gecmen için fırsat var aynı sınıfta ayrilamazsin cok zor.

• Kancaaa kullanıcısına yanıt
    bende başta böyle düşünüyodum ama öyle değilmiş herif fbı çıktı kızın telefonunu tabletine aktarmış her şeyi görüyo ailesi ayrı ya benle kalcan ya okulunu değiştircen demiş ha bire sıkıştırıyo adam insan değilki
    edit:kızlar babasına düşkün olur derlerya kız bide tam babacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadr051 -- 24 Ekim 2016; 20:53:52 >
  • Sayısala geçecekken eşit ağırlığı bir kız için tercih etmenden sonra okumadım. Hiçbir kadını ideallerinin önüne koymamalısın bunu bilmeni isterim. Annen, eşin, kardeşin, kızın vs. hariç..

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    şunu belirtmek istiyorum kız benim bakış açımı değiştirdi kitap okumaya gelecege dair düşünmeye başladım gelecek için günde 5 tl kenara koyup kredi vs ev filan düşünüyodum öyle hayallerim vardı ikimizin parası 300 tl oldu o gün hepsini alkole ve sigaraya harcadım. Kız benim kendimi keşfetmemi sağladı bırakınca başa döndüm sanki bi amacım yok niye yaşıyorum onuda bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadr051 -- 24 Ekim 2016; 21:03:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.