Şimdi Ara

Aşka inandırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta da belirttiğim gibi aşka inandırmak konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Malumunuz konu aşk olunca bir kız var ve ben onu seviyorum, aşığım! Ama o inanmak istemiyor yada şimdilik istemiyor anlamış değilim. Sorularınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...

• Uğraşmaya değmez insan aşık olunca bulunmaz hint kumaşı sanar karşıdakini şimdi sen ona çaba harcarsan bu iyice havalara girer akışına bırak.
  • Aşkına inanmak istemiyorsa seni sevmiyordur. Uğraşma kızla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çıkmadan birşey yapmadan aşığım mı dedin.
    kızın yerinde kim olsa şıpsevdi misin diye düşünür, önce konuş zaman geçir , yanımda olman hoşuma gidiyor vs de yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis_Majoris_Vy

daha çıkmadan birşey yapmadan aşığım mı dedin.
    kızın yerinde kim olsa şıpsevdi misin diye düşünür, önce konuş zaman geçir , yanımda olman hoşuma gidiyor vs de yani.

Şöyle açıklayayım; birbirimizi çok iyi tanıyoruz, arkadaştık yani hatta dost denilebilr belki. (Şimdi bu kısımda ayrı bir sorunsal da neyse) Biliyoruz az çok birbirimizi, nasıl insanlar olduğumuzu vs. Bir anda demedim yani önce belli etmeye çalıştım sevdiğimi anladı gibi oldu ama olmamış bende söylemek zorunda hissettim kendimi. Havalara girdiği felan da yok gayet normal sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jraenix_7

Beyler başlıkta da belirttiğim gibi aşka inandırmak konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Malumunuz konu aşk olunca bir kız var ve ben onu seviyorum, aşığım! Ama o inanmak istemiyor yada şimdilik istemiyor anlamış değilim. Sorularınızı ve fikirlerinizi bekliyorum...

Söyledin ve inanmadıysa çözümü yok güle güle de.Asla geri dönmezler tecrübeyle sabittir.
  • Kızın gözünde + oyna - oynama yoksa kaybedersin istediğin kadar arkadaş dost samimi ol hemen seni seviyorum sana aşığım dersen zaten kaybedersin ilgini arkadaş'ça değil senden hoşlanıyorum gibisinden belli işin %90nı sende bitiyo herkesten akıl alma yok böyle takıl yok şöyle takıl gibilirinden bırak kendin gibi ol ama bunu abartan yobazca hayvan gibi kendim gibiyim diyenlerde olma samimiyim demişsin tanıyorsun işte elinde bir sürü fırsat dikkatli davran o ne istiyorsan onu tatmin ediyormuş gibi davran birazda (bazı zamanlar)'da umursamaz ol zaten en fazla 2 - 3 aya kalmaz çıkarsınız
  • Cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkürler. Konu kapanabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.