Şimdi Ara

Asker de zorbalık ve tacize uğrarsam yasal haklarım var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay askerliğim var ve gitmeyi düşünüyordum.Kavga ve gürültü ile işim olmadı şuana kadar.Eğer askerde taciz , zorbalık tehdite uğrarsam bir an gözümü karartıp boğazına mı yapışmam gerekir yoksa avukat ve şikayet hakkım var mı ?
    2.Si ise askerde savunma sporu işime yarar mı ? yoksa dayak yiyeceğimi bilerekte kişiye saldırmalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 6 Haziran 2020; 1:54:11 >

• ekşiye videon düşerse var .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

ekşiye videon düşerse var .d
    Ciddiyim.
  • Ne yasal hakkı la şabalağı kodumu komutanın yapışırsın yere
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Ciddiyim.

Alıntıları Göster
    Sence ben değil miyim .d türkiyede yaşamıyor musun sen hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Sence ben değil miyim .d türkiyede yaşamıyor musun sen hacı.

Alıntıları Göster
    Malesef
  • Duruma göre değişir. Babam Suriye sınırında askerliğini yaptı. Anlattığına göre tehlikeli bir bölge olduğundan askerin ne saçına ne de başka bir şeyine karışırlarmış. Üstlerine selam bile vermezlermiş. Bunalımın son derece derinden hissedildiği bir yerde tek sahip oldukları şey kıytırık bir radyoymuş. Bir gün uyuz bir rütbeli babam şarkı dinlerken radyoyu alıp kırmış. Babam da aşağıdaki silahla (MG3) tüm karakolu taramış.

Ardından rapor alıp 6 ay tatil yapmış neredeyse. Askerlikte ne olacağını kestiremiyorsun hiçbir zaman.

Asker de zorbalık ve tacize uğrarsam yasal haklarım var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hiç biri değil de o helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek yok mu işte o adamı çok yoruyor.
  • Biri bir şey yaparsa bir tane kafa çakarsın bu kadar basit, tacizden falan bahsediyorsun ne avukatı.
  • Ben askerde kavga ettim ayırdılar ,lavuk arkamdan gelip ,çelik sürayiyle bana patlattı kafama vuracakken elimi koydum,sol elimdeki 3 parmak kırıldı 1 hafta hastanede yattım ,askerliğin bitmesine 1 ay varken oldu bu olay , parmaklarında şuan platinler var aradan 5 sene geçti mahkeme sonuçlandı.Ben ona küfür etmişim diye 2 buçuk milyar ceza ,onada denetimli serbestlik verildi.Adam beni öldürmeye tesebbüs etti ,1 hafta hastanede yattım amelyat oldum ,dışarıda geziyor ,ceza almadı.
  • Zorbalığı anladım da taciz nedir , askerde neden tacize uğrayasın ki , neden tacize uğramak gibi bir endişen korkun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Zorbalığı anladım da taciz nedir , askerde neden tacize uğrayasın ki , neden tacize uğramak gibi bir endişen korkun var.
    Videoda ki acemi er taciz ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Dostum hiç biri değil de o helikopterden helikoptere atlarken şarjör değiştirmek yok mu işte o adamı çok yoruyor.
    Ben cok zorlanmistim onu yaparken ama en sonunda 180 skorla gectim. 200 yapan vardi. Neyse... Allah buyuk
  • Öyle bir hak yok. Askerleri mesela zorbalık görüp akıl sağlığını kayıp ettiklerinde bir süre uzaklaştırıyorlar ev izni veriyorlar. Yada atıyorum bir askerle zorbalık konusu yüzünden tartıştın, hatta konu fiziksel şiddete gitti o zaman işte komutan alır ikinize de azar çeker. Fazlası olmaz. Bu azardan sonra o kişi büyük ihtimal zorbalık yapmayı bırakır. Hala yapıyorsa artık bilmiyorum. Asker ortamı cehennem gibidir. Şeytan gibilerdir çoğu. İnsanlar durmadan senin fiziksel ve mental gücünü test eder. Bedelli yap. 1 ay katlan.
  • Ve ben diş geçirmeni öneriyorum. Kalk tartış bağır. Hiç olmadı kavga et. Aksi takdirde güvenme bu ülkenin adaletine. Komutan sorarsa niye diye alttan alttan üstüme geldi dersin. Eğer sizinle tek tek konuşursa bana zorbalık yaptı kendimi savundum dersin. Yıllarca askeri mekanlarda büyüdüm. Umarım kısa sürede bitirirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.