Şimdi Ara

askerde ingilizce çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce ne kadar mümkün? diyelim ki akşam 5-6 gibi uyku saatine kadar serbest kalacağım bir mesleğe verdiler. veya gün boyu masa başında oturduğum ve pek bir şey yapmadığım bir meslekteyim. (depo işleri için öyle diyorlar) nasıl ingilizce çalışabilirim? son birkaç haftadır evimde youtube'dan videolar izleyerek çalışmaya alıştım ama askerde böyle bir ihtimal olmayacak doğal olarak.

• Kelime ezberleme ve tekrar etme rutini ile epey kelime öğrenirsin. Kağıda yaz cebine at, gün içinde bile bakarsın ben öyle yapmıştım. Oxford 3000, New gsl 1.2 list, oxford 5000 (3000 e ek +2000 kelime), essential english words 4000 veya reader at work 1 gibi okuma kaynaklarına baka bilirsin. Ben reader at work 1bitirmiştim. Pdf olarak kitapları bula bilirsin. Essential uygulama olarak da var. Grammeri sonrada halledersin. Kelime ezberlemeyi hallet. Açtığım başlığa baka bilirsin. En sık kullanılan kelimeleri öğrendikçe İngilizcen epey gelişiyor. Okuduğun günlük dildeki metinleri anlayacak hale gelirsin. Grammersiz. Sonrasına gramer ekler daha iyi anlarsın. B2 olursun 3 -4 bin kelimede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.