Şimdi Ara

Askere Giderken Hangi Telefonu Almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askere gideceğim, Kamerasız, Tuşlu, SD Kart takılabilen özelliklere sahip Yurtiçi kayıtlı, klon IMEI olmayan, yasal bir cihaz arıyorum. HiKing x11 diye bir telefon buldum, acaba bu telefon yerli üretim mi, cihazlar yurtiçi yasal kayıtlı mı, bir bilgisi olan var mı? Nokia 101, Samsung B130 vb. isimde telefonlar var, fakat anladığım kadarıyla bunlar çakma telefonlar, yurtdışından kaçak gelmişler, IMEI klonlanıp satılıyor, bunların 1 ay sonra kapanmayacağının garantisi yok. Bu sebepten Yurtiçi yasal kayıtlı bir telefona ihtiyacım var.

​Teşekkürler, saygılar.

• gittigidiyordan 150-200tlye bir samsung telefon al kullanılmış telefonlar ama yorumlara bakarsak birkaç yıl daha dayanıyorlarmış çoğu kişi askere giderken alıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Ekim 2020; 18:27:9 >
  • Arkadaşlar bu şekilde başlığı hortlatmak kurallara aykırı mı bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkiMerilay

Arkadaşlar bu şekilde başlığı hortlatmak kurallara aykırı mı bilmiyorum ama yardımlarınızı bekliyorum.

beğenmedinmi fikrimi?

Alcatel telefonda alabilirsin sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Ekim 2020; 21:11:1 >
  • O telefonlar kaçak şefim, IMEI klonlanmış olabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkiMerilay

O telefonlar kaçak şefim, IMEI klonlanmış olabiliyorlar.

Ozaman alcatel al hocam tuşlu en son 400-500tlye goruyodum

• Hocam gidenlerin çoğu samsung cihaz alıyor sıfırı 200 lira falan civarı letgoda vs rahatça bulabilirsin. Usta birliğine geçince zaten akıllı telefonu sokabilirsin o kadar kasma bence

• Samsung b350 olması lazım tuşlu kamerasız müzik çalar radyo hafıza kartı filan olan bir model var bizim askerler hep ondan kullanıyor
  • acemi birliğinde çok hırsız çıkıyor bi tane tuşlu takoz götür

ustada zamanla ortama bakıp android falan alırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.