ya arkadaşlar bu makina bir defa sorun çıkardı anakart değişti aynı sorun arkadaşta oldu onda sorun yok şimdi fakat benimki servisten geldi 20 gun oldu yine aynı hata yine servise gitti fan çalışıyor fakat ekranda tek bi haraket yok bu hep böylemi sürecek
Arkadaşım yaşadığın sorunun ne olduğunu tam anlayamadım. Eğer ki touchpad ya da tuş takımının kilitlenmesinden dolayı sorun varsa (yani ekran açılmıyorsa) ki ben bu sorunu yaşadım, benim acer ın anakartını ve de işlemcisini değiştirdiler. Bu sene şubat ayında değiştirilip gönderildi. TL 58 olan işlemci TL 60 2.0 ghz oldu. Şükür ki şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. TPM teknoloji ile görüş derim.
Ben xp ye döndüm ısı 10 derece arttı.790 mhz de 42 derecede çalışıyor.Varmı bunu çaresi yada aynı problemle karşılaşan varmı
ekran kartı işlemciden daha fazla ısı yayıyor.ati ın power play özelliği vista da 3 profil için de farklı olarak çalışabiliyor.örneğin fişteyken ekran kartı dengeli ve yüksek performans modunda hızlı düşük güç tüketimi modunda yavaş çalışacak şekilde ayarlanabiliyor.xp de ise sadece fişteki ve bataryadaki hızı ayarlanabiliyor yani fişteyken ekran kartı oyun oynanmadığında bile hızlı modda çalışıyor ve daha fazla ısınıyor.ha bire elle ayarlamak gerekiyor yani.
Tamam problem yok çözdüm.Meğer program HDD ısısını gösteriyormuş.Bende diyorum 2-3 derece artarda 10 derece artması pek normal deil.Bu arada gerçekten %300 performans artışı oldu oyunlar süper çalışıyor.Keşke en başta xp yapsaydım.
arkadaşlar ben bilgisayarın ses kartı ve ekran kartı driver'larını yenilemek istiyorum ama realtek ses kartının sitesi açılmıyo, ati ekran kartının güncelleme mini yazılımını indirdim. güncelleme başlayacakken yapılandırılamıyor. bilgisayar üreticinizle görüşün gibi bir mesaj alıyorum..
mrb abi benim size bir sorum olacaktı ben bilgisayara alt f10 dan format atabilirmiyim ve eğer atabiliyorsam bilgisaayr daki oyun resim vb koruyabilirmiyim cevaplar için şimdiden tşk
@jaseenstyle mobility modder kullanmalılısın.önceki sayfalarda anlatımı var.bir de catalyst 8.2 den sonrasını desteklemiyor, 8.2 file hippoda var.
ee yaz geldi millet sıcaklıklar nasıl? benim pc halen serviste olduğundan merak ediyorum bu sıcakta ne kadar ısınıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: cimbom_gs
mrb abi benim size bir sorum olacaktı ben bilgisayara alt f10 dan format atabilirmiyim ve eğer atabiliyorsam bilgisaayr daki oyun resim vb koruyabilirmiyim cevaplar için şimdiden tşk
atarsın.....sistemin olmadığı klasörü koruyabilirsin
@Positron hangi sayfada olduğunu biliyor musun 14 sayfa inceletme bana final haftası
çok teşekkür ederim dediklerini harfi harfine yaptım ama gene uyarı verdi olmadı :(:(
ben yaptım oldu
adamlar oturup program yazmış site falan kurmuş var demek ki böyle bir şey olmadıysa nedenini bilmiyorum.xp de ilk olarak acer ın resmi driverlarını kurup daha sonra catalyst 8.2 yi modifiye ederek kurmak işe yarayabilir. hiç olmazsa omega driverları var aynı sitede hatta.omega driverlar daha iyi performans verir o/c bile yapılır...
acer'ın verdiği kurulu zaten 8.2, 8.5, 8.6 3ünü de modifiye ettim ama bana mısın demedi... benim ekran kartı ya da pc'de mi problem var anlayamadım.