Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bende de 5105 var.bu laptopa ekran kartı takmak istesem takabilirmiyim?ayrıca ne kadar para vermem gerekir sizce?en az directx10 ve 256 mb lık birşey istiyorum.ati x2600 mü ne var o olabilir mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srycm

arkdaşlar bende de 5105 var.bu laptopa ekran kartı takmak istesem takabilirmiyim?ayrıca ne kadar para vermem gerekir sizce?en az directx10 ve 256 mb lık birşey istiyorum.ati x2600 mü ne var o olabilir mesela.

şu an için imkansız..%99 una takılmaz...
  • ulen bilgisayarımız taş gibi ama bi ekran kartı dandik ya :( x1300 yerine x1600pro olsa cod4 multiplayer'da 90-100 fps alırım
  • ekran kartını değiştiremezsiniz.anakartın üzerine gömülü vaziyette.

bilgisayar hala serviste bir bilgisayarım olduğunu bile unuttum.yenisini vereceklermiş ama ne zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

ekran kartını değiştiremezsiniz.anakartın üzerine gömülü vaziyette.

bilgisayar hala serviste bir bilgisayarım olduğunu bile unuttum.yenisini vereceklermiş ama ne zaman

yenisini mi vercekler?
    bizim bilgisayarın kasasını en son biz aldık diye biliyorum, ondan hala üretiyorlar mıdır ki?
    üretmiyorlar ise sana bizden sonra çıkan yeni kasalardan verirler onun ekran kartı daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaseenstyle

quote:

ekran kartını değiştiremezsiniz.anakartın üzerine gömülü vaziyette.

yenisini mi vercekler?
    bizim bilgisayarın kasasını en son biz aldık diye biliyorum, ondan hala üretiyorlar mıdır ki?
    üretmiyorlar ise sana bizden sonra çıkan yeni kasalardan verirler onun ekran kartı daha iyi

keşke öyle olsa.valla bir yerlerden bulup yine griyi vermezler umarım.nvidia olursa mac os yüklerim kesin ati yüzünden yükleyemiyordum.bir de beyaz kasalarda ekran kartı değişiyor bir bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_24294398/mpage_1/key_//tm.htm#24308288

• @Positron inceledim, dediklerin mantıklı; bizim bilgisayar için uygun olacağını sanmıyorum ama bilgisayarın donanımıyla haşır neşir olan insanların başarabilme oranı %50 olan bir durum; bizim Donanım Haber'den bi deli çıkıp deneyecek mi acaba??
  • bizim bilgisayarda imkansız ötesi.linkte pc için gereken tek şey yeni ekran kartı.değiştirmek çok basit.ekran kartını temin etmek çok zor.zaten gt modeli çok pahalı değil artık sadece halihazırda düşük ekran kartlı pc almak durumunda kalmış olanlara hitap eden bir şey.
  • Selam positron. Bilgisayarın yenilenecekmiş. Sevinilecek bi durum. İnşallah bana verdikleri gibi tl 60 işlemcili olur. Hatta istersen bir görüş. Arada ödeyebileceğin bir fark mevcutsa (verebiliyolarsa) yeni kasa üst model bi laptop almaya çalış. Fırsat bu fırsat. Sağlıcakla kal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman1968

Selam positron. Bilgisayarın yenilenecekmiş. Sevinilecek bi durum. İnşallah bana verdikleri gibi tl 60 işlemcili olur. Hatta istersen bir görüş. Arada ödeyebileceğin bir fark mevcutsa (verebiliyolarsa) yeni kasa üst model bi laptop almaya çalış. Fırsat bu fırsat. Sağlıcakla kal...

yaa bende mi bozsam bilgisayarı, eski kasa üretimi bittiyse ve yeni kasa veriyolarsa çok iyi..
    ama bilgisayarı tamir edilemeyecek şekilde bozmak lazım
  • arkadaşlar, bilgisayarın bozulmasını hiç bir durumda istememek gerekli.yenisi verecek olsalar bile bu bekleme, servisin tutumunu tahmin etme süreci resmen işkence gibi.yine de teknik destek şu ana kadar iyiydi.mesela bir çok kişi parasını geri alabilmek için dava açmak zorunda kalıyor, acer servisi sormama gerek kalmadan değişim yapacaklarını söyledi ki her notebook bozulabilir önemli olan servisin tutumu bu da güzel bir şey.

@freeman1968 aynı söylediğin gibi yeni kasa acerlardan, gerekirse farkını ödeyerek teknosada 1.350 ytl ye satılan 8600gs li modeli almayı istiyorum.servis ve teknosa için bu isteğin olumsuz bir yönü yok sonuçta zaten aynı para.umarım bu konuda da servis yardımcı olur.henüz pek bir bilgim yok arayacaklarını söylediler.
  • quote:

arkadaşlar, bilgisayarın bozulmasını hiç bir durumda istememek gerekli.yenisi verecek olsalar bile bu bekleme, servisin tutumunu tahmin etme süreci resmen işkence gibi.yine de teknik destek şu ana kadar iyiydi.mesela bir çok kişi parasını geri alabilmek için dava açmak zorunda kalıyor, acer servisi sormama gerek kalmadan değişim yapacaklarını söyledi ki her notebook bozulabilir önemli olan servisin tutumu bu da güzel bir şey.

@freeman1968 aynı söylediğin gibi yeni kasa acerlardan, gerekirse farkını ödeyerek teknosada 1.350 ytl ye satılan 8600gs li modeli almayı istiyorum.servis ve teknosa için bu isteğin olumsuz bir yönü yok sonuçta zaten aynı para.umarım bu konuda da servis yardımcı olur.henüz pek bir bilgim yok arayacaklarını söylediler.

Positron ben de aynen bunu kastetmiştim. bilhassa 8600 gs li model olursa çok iyi olur. ayrıca tpm teknoloji satış sonrası hizmetler bakımından fena sayılmaz. bir iki kez telefon açıp bilgi istediğimde yardımcı olmuşlardı servisteki 5105 imle ilgili. ayrıca sitesinden takip edebiliyorsun ürünün son durumunu.gerçi dediğin gibi kimsenin bilgisayarının bozulmasını istemeyiz ama başımıza da geliyor işte ne yapalım. sadece 1 ay kadar beklemek biraz can sıkıyor. ama dediğin gibi tl 60 gerçekten güzel bir işlemci. maşallah diyelim de nazar değmesin. ben gayet memnunum şu an. yeni laptopla güzel günler dileğiyle....

• bizim bilgisayar normal bir kullanıcı için gerçekten çok iyi bir bilgisayar ama benim gibi oyun oynayanlar için hiç ideal değil, zamanında cahillik yapıp aldık..
  • Selamlar, bende 5100 kullanıcısıyım. Ama 5100 topluluğu yok sanırım. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -ouzzz-

Selamlar, bende 5100 kullanıcısıyım. Ama 5100 topluluğu yok sanırım. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.

Gel sende katıl bizlereeeee. Merak etme zaten bizim kasalarda da 5100 yazıyo
  • Arkadaşlar forum epey bi sessizliğe bürünmüş durumda. Action bakalaım. 5105 imiz ile yeni oyunlardan kurup oynayan var mı? Mesela half life2 orange box vs... Sağlıcakla kalın....
  • Arkadaşlar Acer 5100 çift çekirdeklimi?
  • quote:

Arkadaşlar forum epey bi sessizliğe bürünmüş durumda. Action bakalaım. 5105 imiz ile yeni oyunlardan kurup oynayan var mı? Mesela half life2 orange box vs... Sağlıcakla kalın....

sanırım bu pc nin oynatabileceği en gelişmiş son oyun cod4 idi.
    lost planet, cmr dirt gibi yeni oyunları yüklemiştim bir zamanlar mesela lost planet 5 fps ile oynuyorsun diye hata verip oyundan çıkıyordu.
    orange box içinde hl2, hl2ep1, hl2ep2, portal ve team fortress oyunları var.hl2 ve hl2ep1 son ayarlarda oynanbiliyor fakat hl2ep2 yi akıcı oynamak için ayarları biraz düşürmek gerekiyor.bu oyunların içinde en mükemmeli portarldır herhalde.sürekli şaşırtmaya çalışan garip sesli manyak bilgisayarıyla, portal silahıyla yapılan aksiyonlarla, senaryosu vesariesiyle müthiş bir oyun gerçekten herkese tavsiye ederim.

şimdi ilk sayfada bilgisayarı aldığımda çektiğim resimleri gördüm çok üzücü yahu 52 gün oldu tamir mi olacak değişecek mi ne haltsa elime bilgisayarı tekrar alana kadar playstation 4 çıkacak galiba.migrosta tüm notebooklar 900 ytl idi mesela acer 5920g falan onları görüp ne kadar üzüldüm anlatamam

• slm arkadaşlar bilgisayarımla alakalı her türlü bilgiyi buradan takip ediyorum ve yaşadığım sorunlara çözümler bulabiliyordum. ilk defa format atacam alt+f10 kombinasyoınuyla ilgili bölüme geldim ve ayarları geri yükle dedim supervisor şifre istedi ve ben omu ilk aldığımda 8-9 ay önce girmiştim ve şu anda unuttum acer ın sitesine baktığım da hatırlamakran başka çareniz yok yazıyor bir bilgisi olan varsa benbim için çok yararlı olacak ayrıca şu an recovery dvdsini bulamadım bulursam ondan kurarken de şifre istiyor mu ???
    off offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil berk -- 6 Temmuz 2008; 12:24:56 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar forum epey bi sessizliğe bürünmüş durumda. Action bakalaım. 5105 imiz ile yeni oyunlardan kurup oynayan var mı? Mesela half life2 orange box vs... Sağlıcakla kalın....

sanırım bu pc nin oynatabileceği en gelişmiş son oyun cod4 idi.
    lost planet, cmr dirt gibi yeni oyunları yüklemiştim bir zamanlar mesela lost planet 5 fps ile oynuyorsun diye hata verip oyundan çıkıyordu.
    orange box içinde hl2, hl2ep1, hl2ep2, portal ve team fortress oyunları var.hl2 ve hl2ep1 son ayarlarda oynanbiliyor fakat hl2ep2 yi akıcı oynamak için ayarları biraz düşürmek gerekiyor.bu oyunların içinde en mükemmeli portarldır herhalde.sürekli şaşırtmaya çalışan garip sesli manyak bilgisayarıyla, portal silahıyla yapılan aksiyonlarla, senaryosu vesariesiyle müthiş bir oyun gerçekten herkese tavsiye ederim.

şimdi ilk sayfada bilgisayarı aldığımda çektiğim resimleri gördüm çok üzücü yahu 52 gün oldu tamir mi olacak değişecek mi ne haltsa elime bilgisayarı tekrar alana kadar playstation 4 çıkacak galiba.migrosta tüm notebooklar 900 ytl idi mesela acer 5920g falan onları görüp ne kadar üzüldüm anlatamam

yalnız hatırlatıyım biz laptopu aldığımızda en uygun ve en ucuz fiyatlı laptoptu ve x1300 ün ne olduğunu bilerek aldık..

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.