Şimdi Ara

Astra classic 35000 tl eder mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkten de inceleyeceğiniz gibi araç 2013 astra classiclerin konfor paketli olanlarından lpg de takılmış ancak kış lastikleri yok. Ben bu araç sahibiyle 35000 tl ye anlaştım ama kış lastiği falan derken 36000 tl yi bulacak benim için sizce bu fiyatlar çok mu yoksa normal fiyatlar mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2013-hatasiz-boyasiz-8000km-enjoy-opel-astra-146518569/detay/

• emrekocfb E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar arcı pazartesi muhtemelen alacağım ama eski kasa opele 35000 tl vermek konusu kafamı karıştırıyor hala sizin de görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekocfb

Arkadaşlar arcı pazartesi muhtemelen alacağım ama eski kasa opele 35000 tl vermek konusu kafamı karıştırıyor hala sizin de görüşlerinizi öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba dostum.
    1 ay önce anneme araba aldık. Araç 2012 model 4 binde beyaz renk ve sınıfının en dolusu otomatik vites sport mod kar modu vb araç full. Aracı 30 bin tl ye aldık garaj arabasi hiçbir kazası yok. Parasını fazlasıyla hakediyor. Temiz bir araçsa değer 35 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekocfb

Merhaba dostum.
    1 ay önce anneme araba aldık. Araç 2012 model 4 binde beyaz renk ve sınıfının en dolusu otomatik vites sport mod kar modu vb araç full. Aracı 30 bin tl ye aldık garaj arabasi hiçbir kazası yok. Parasını fazlasıyla hakediyor. Temiz bir araçsa değer 35 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler ancak aracı çekmiş siteden satıp mı çekti vazmıgeçti öğrenemiyorum da telefonda kapalı artık başka araçlara bakacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.