Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Astra Corolla Focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba almayı düşünüyoruz sıfıra yakın olursa max 55 bin verebiliriz. arabayı çoğunlukla ben kullanırım yılda 10 bin km çoğu şehir içidir ama annem babamla kullanacağım yani. bundan sonra bahsedeceklerim baz donanım son kasa araçlardır. corolla 1.33 az yakar gibi durduğu için öne çıkıyor iç döşemelerin bej olmasıda çekici olan detaylardan. focusun dış görünüşünü çok beğeniyorum ama şirket havası da vermiyor değil motorunu hızlanmasını bilmiyorum . astrayı 115 beygir olması ve dış tasarımı öne çıkarıyor. 2001 astradan bu arabalara geçeceğimiz için muhtemelen en kötüsü bile bana çok güzel gelecektir ancak yinede masraf çıkarmaması, yol tutuşu, yakıtı belirleyici faktörler tasarım olarak çokta önemli değil 3ü de güzel arabalar. birde son kasaların gece çekilmiş fotolarını atabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.

bunların dışında daha donanımlı düşük yıl tavsiyelerinizide bekliyorum sebepleriyle birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetg51 -- 14 Şubat 2016; 14:20:13 >

• Bu 3 ü arasından focus 3.5 (son kasanın makyajlı hali) tavsiye ederim. 0km olarak da 57 gibi alınabilir trendx modeli. Lpg ile de uyumlu bir motoru var.

Corolla 1.33 motoru hiç tavsiye etmem. Çünkü ne vergi avantajı var ne de yakıt tüketiminde belirgin bir avantajı var. Ancak 0km c sınıfı fiyatları kıyaslandığında en uygun astra edition ile birlikte bu araç var. 52 gibi alınabiliyor sanırım 2015 modelleri.

İkinci el alınacaksa 55 e kadar yığınla tavsiye verilebilir. Orasına hiç girmeyeyim.
  • Makyajlı kasa Focus her türlü alınır. Corolla'yı eleyin az falan da yakmaz . Focus + lpg olursa rahatça binersiniz uyumludur.
  • Corolla yı direkt çıkarın bu listeden.İlk sırada focus olur bence.Hangisi daha pahalı bilmem ama para yetiyorsa focus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.