Şimdi Ara

asus laptop yedek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb asus labtop var daha önceden kendisi otomatik yedek alıyodu.bu yedekler d: sürücüsünde 300 gb yer kapladı.yedeklerin içine nasıl erişebilirim kulanıcı dosyalarını kurtarabilirmiyim.yardımlarınızı bekliyorum

• biraz daha açarmısınız konuyu? windows mu çöktü ne oldu nasıl erişemiyorsun yedeklerine? harddiskin mi bozuldu ne oldu?
  • sistemim çalışıyor ama format atıcam win 7 home premium işletim sistemi var bilgisayar daha önceden d: ye yedek almış otomatik 2010 da 2011 faln ay gün olarak yazıyor dosyaların. d: de çok yer kaplıyor eğer dosyalarda bişey yoksa sadece sistem yedeğinimi alıyo yoksa bizim resimdir müzik faln o tür dosyaların yedeğinide alıyosa silmeyeyim. nasıl kurtarmam gerek o dosyaları..
  • valla hocam program kulllanıyorsun galiba. tek tek girip işine yarayan dosyaları bırakacaksın yaramayanları sileceksin. o proğramda gereksiz bence. aynı dosyaları her gün defalarca alıyor. 300 gb doldurmak biraz zordur. büyük oyun film resim arşivin yoksa tabi.
  • sistem yedegi aliyordur.. kalkipta tum hdd yi yedeklemez diye dusunuyorum..

ayrica bi bakin son ki yedekleme boyutuna, bu boyut tum hdd nin boyutuna mi yoksa sistemin oldugu kismin boyutuna mi karsilik geliyor.. bu yolla da bi kiyaslama soz konusu olabilir...

kolay gelsin...
  • yok hayır boyutları çok farklı. bazı dosyalarda boyut olarak sağ tıklayıp özellikler yapınca farklı gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.