Şimdi Ara

Atatürk Havaalanı otoparkı 8 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda Atatürk Havaalanı otoparkı kullanmam gerekiyor. Havaalanına yakın otoparkları araştırırken rastladım İspark'ın 15 Eylül tarihli tweetine. Ücretsiz kullanım 2 saate çıkmış sanırım ama umarım fiyat günceldir. Yakın zamanda kullanan var mı?

Atatürk Havaalanı otoparkı 8 TL

https://twitter.com/ispark/status/908609714241630208

• paraf ta geciyorsa harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 gün once yol kenarinda (yolcu beklediğimiz :) yer) tabelalarini gördüm ispark 2 saat ucretsiz yaziyordu. Kisaca güncel ama ben yinede yol kenarında bekledim gidip dolu olduğu için geri donme riskini goze alamadim. Doluluk bildirwn levhalarin daha gerilere dogru da konulmasi lâzım bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta kullandim isparki.. 2 gun kaldi aracim.. 16 tl odedim (gunluk 8 tl) ucretsiz servisi var.. servisi havaalanina giderken 3 dakika, havaalanindan gelirken 4/5 dakika bekledim. Bana denk gelmis olabilir ama gercekten cok memnun kaldim..

• yola parkederim ne para vercem
  • Hizmet gayet iyiydi. Shuttle ın nosunu alıyosunuz uçaktan inince arıyorsunuz 5-10dk ya gelip alıyorlar dış hatlar gidişin önünden

• sağol kardeşim arabayı ataturk havalimanına parkedip halkalıya otobüsle gittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaziantepten arabaya atlayıp geliyorum bu fırsatı kacırmayam
  • Sabiha gökçen için yazayım

Geçenlerde bende araştırdım, aracımı havapark denilen bir parka bıraktım. 24 saat ring servisi var.

Günlüğü 6TL.

Perşembe gece 11 gibi bıraktım. Salı öğlen 1:30 sularında aldım ve şaka gibi 28TL filan ödedim

İş yerim Atatürk h.l yakınında, evim ise tam ortada kalıyor aşağı yukarı. Yinede gittim sırf otopark konusu yüzünden sabihadan bindim
  • Atatürk havalimanındaki İspark nerede arkadaşlar. Fuar merkezinin oradaki mi? servis hizmeti 24 saat varmı? sabah 6 ve gece 1' de ihtiyacım olacak

3 gün bırakacağım. Garanti bankası Vale indirimiyle bile 100 liraya geliyor. İspark 24 lira. müthiş hizmetmiş hakkaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Sabiha gökçen için yazayım

Geçenlerde bende araştırdım, aracımı havapark denilen bir parka bıraktım. 24 saat ring servisi var.

Günlüğü 6TL.

Perşembe gece 11 gibi bıraktım. Salı öğlen 1:30 sularında aldım ve şaka gibi 28TL filan ödedim

İş yerim Atatürk h.l yakınında, evim ise tam ortada kalıyor aşağı yukarı. Yinede gittim sırf otopark konusu yüzünden sabihadan bindim

Nasıl bulabilirim burayı ? Aralık başında ihtiyacım olacak, görmüşken sorayım dedim.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, işpark websitesinde "otoparklarımız" sekmesinde çıkan haritada Bakırköy bölgesini seçerseniz, CNR Expo'nun üst tarafındaki otopark görebildiğim kadarıyla (Lokasyon : 1143 Yeşilköy P+R yazan).

Google harita linki de aşağıdaki gibi olması lazım ama yine de teyit edip kullanın...

https://www.google.com.tr/maps/place/Ispark+Cnr+Otopark/@40.9882592,28.8246031,17.39z/data=!4m8!1m2!2m1!1zeWXFn2lsa8O2eSBpxZ9wYXJr!3m4!1s0x0:0x33024bc440f392fc!8m2!3d40.9901387!4d28.8237711

• havaalanina mahmutbeyden gelirken tam girerken dunya ticaret merkezi ve ispark levhalarini takip. edin cok****

• Ankara da havalimaninda bizi en ucuz 15tl den şey ediyorlar.. çok iyi geliyor.

hepside mafyavari anlastigindan rekabetde yok.5-6 yerin hepsi ayni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

paraf ta geciyorsa harika

Paraf geçiyor. 24 saat ücretsiz.
    Her pazar sabah bırakıyorum akşam alıyorum.
    Geçen sene paraf yanlış hatırlamıyorsam 8 liralık kısmını karşılıyordu. Üstünü ödüyorduk.
    Bu sene İspark fiyatı düşürünce tam gün bedavaya gelmeye başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

paraf ta geciyorsa harika

Paraf geçiyor. 24 saat ücretsiz.
    Her pazar sabah bırakıyorum akşam alıyorum.
    Geçen sene paraf yanlış hatırlamıyorsam 8 liralık kısmını karşılıyordu. Üstünü ödüyorduk.
    Bu sene İspark fiyatı düşürünce tam gün bedavaya gelmeye başladı.

harika

• SnypeR kullanıcısına yanıt
    www.havapark.net

Sayfanın ortasında konum bilgisi var. Direk haritanız üzerinden telefonunuzla gidebilirsiniz. Aracı park edip servise binersiniz, 2 dakikada habalimanına bırakır araç sizi.

Başka otoprklara günlük 10tl ödemek saçmalık.

5 güne vurunca aradaki fark çok uçuk oluyor.

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.