< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 18 Aralık 2024; 22:55:49 > |
Atatürk Havalimanı'nda 45 Kişinin Öldüğü Terör Saldırısı Davasında Tahliye Kararı
-
-
"Yargıtay, 12 Aralık'ta yerel mahkemenin kararını "hakkaniyete uygun değil" diyerek bozdu."
terör örgütüne katıldıktan sonra havalimanını basıp önüne geleni öldürmek yerine bu olay üstüne iktidarı eleştiren tweet atsalardı daha çok yatarlardı. hakkaniyetmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 18 Aralık 2024; 22:46:4 > -
Böhöhöhöhühühüy... Yeni Türkiye'den mükemmel manzaralar
22 senedir patlamalarda ölen halkı yok sayıp, kalabalık olan yerlerde patlamalar gerçekleştiren envai çeşit terör örgütüyle bağlantılı teröristleri hapislerden dışarıya salıveren bu iktidardan başka iktidar görmedim...
ilerde 22 senedir bombalar patlatan teröristleri salıveren iktidar yüzünden ülkemizin uluslararası arenada başı feci derecede ağrıyacak. demedi demeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Aralık 2024; 23:6:37 > -
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi
'Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Atatürk Havalimanı'nda 45 kişinin katledildiği davada terör örgütü DAEŞ üyeleri tahliye edildi.' haberinin çarpıtmalara sebebiyet verdiği tespit edilmiştir.
Söz konusu haberler kamuoyunda, 'terör saldırısının failleri serbest bırakılmış' gibi bir algıya neden olmaktadır.
Ancak tahliye edilen söz konusu 6 sanık 8 yıldır tutuklu olup, saldırının faili değillerdir. Bu kişiler, örgüt üyeliği, örgütün finansı gibi suçlardan yargılanmaktadırlar. 6 sanığa isnat edilen suçlar yönünden tutuklu kaldıkları süreler verilecek cezaları karşılama ihtimali bulunduğundan tahliyelerine karar verilmiştir.
Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.'
28 Haziran 2016 tarihinde Atatürk Havalimanında DAEŞ üyesi 3 canlı bomba tarafından gerçekleştirilen terör eyleminde 45 kişi hayatını kaybetmiştir. Saldırıyı düzenleyen 3 canlı bomba olay yerinde ölmüştür.
Yapılan soruşturma kapsamında DAEŞ terör örgütüne yönelik
yapılan operasyonlar sonrası; 42’si tutuklu, 4’ü yakalamalı, 46 sanık
hakkında “terör örgütü üyeliği, kasten öldürme ve anayasal düzeni ortadan
kaldırmaya teşebbüs etme” suçlarından kamu davası açılmış, İstanbul 13.
Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 26 sanık hakkında beraat kararı, 6
sanık hakkında 46’şar kez ağırlaştırılmış müebbet, diğer sanıklara ise
“terör örgütüne üye olmak“ suçundan çeşitli sürelerde hapis cezası
verilmiştir.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nce yapılan temyiz incelemesinde
ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen 5 sanığın olayla doğrudan
bağlantısına ilişkin yeterli delil bulunmadığı ancak terör örgütüne üye
olmak suçundan cezalandırılması gerektiği ve tutuklu kaldıkları süre
dikkate alınarak tahliyelerine ve ilk derece mahkemesi kararının bu kişiler
yönünden bozulmasına, olayla doğrudan ilişkisi olduğu belirlenen 1
kişinin ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının onanmasına ve
tutukluluk halinin devamına karar verilmiştir.
Demiş.
-
Bir hikayede ise istihbarat örgütünün başındaki bürokratın şoförlüğünü teröristin biri yapmıştı.
Ortadoğu Masallar -
bu ülkede en ucuz şey insan hayatı
-
Örgüt üyeliği ve örgütün finansı gibi suçlardan yargılananları tahliye etmek doğru değil yine de. -
Ülkede her hakim savcı resmen hee.
Olay ne içerik ne bilmeden KOCA KOCA başlıklar atılıyor birde. Gram hukuk bilmeden ahkamlar kesiliyor.
Sırf ALGI kasmak muhalifçilik oynamak için ypamayın şöyle şeyler artık.
-
Kanunda belirtilen suç ve ceza da bir terslik yoksa söyleyebileceğimiz hiç bir şey yok.
Ha bana kalırsa bunlara insan gözüyle de bakmamak lazım. öyle sadece yatarak ömür boyu hapis yatsalar ne olur ? her gün işkence edilmeli , rus tarzı işte.
Ama adalet senin benim içim soğusun diye yazılıp çizilemez ki .
Baştakilerin terör algısı zaten tutarsız.
Yalnız şu olayın HTŞ sonrasında olması ister istemez kafalarda soru işareti doğurur.
-
Bu da dezenformasyonla mücadele (!) merkezi hakkında yazılan entryler.
Bu gidişle on binlerce insanın katili Apo denen iti de çıkaracaklar hapisten.
Düşünsenize eli kanlı bir terör örgütünün liderliğini yapmış olan bir terörist senin benim vergilerimle Atatürk’ün kurduğu mecliste siyaset yapıyor. Düşünmesi bile korkunç.
Yenidoğan çetesinin üstünü neden örttüler sanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 19 Aralık 2024; 7:20:11 >
-
Adaleti olmayan devlet yaşamaz, yıkılır.
-
Rahip olayından bin kat yüz bin kat beter bir durum.
Böyle terör saldırılarından sonra gaz alma haberleri yapılır ya , 4 farklı ilde 8 operasyonla şu kadar militan gözaltına alındı vs . Ben bu salınanlar onlardandır demiştim.
Şu adamı salıvermişler
Çoşkun'un canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristlerden biriyle görüşülen ankesörlü telefon kartının aracında bulunmasına ilişkin olarak da, “Şarjım bitmişti, ankesörlü telefonla arama yapmak için kartımı sokarken bu kartı içinde buldum. Bulduğum kartı takıp arama yapmadım. Öylece aracımın içinde kaldı. Bahse konu kart bana ait değildir” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.
Ben saldırı esnasında saldırıda bulunanlara refakat etmedim. Bu tarafta iftarda olduğum için telefonum baz istasyonunda o şekilde görünmüştür” dediği öğrenildi.
Ulan biri de tüm bunlar hayatın olağan akışına aykırı dememiş mi ?
Yazık cidden çok yazık ettiler bu ülkeye ..
-
Bunlar neden herkese terörist diyorlar şimdi anladınız değil mi? Çünkü GERÇEK TESCİLLİ TERÖRİSTLERİ ancak karşı tarafı suçlayarak, camabaza bak yaparak serbest bırakabilirler. Ahlaksız edepsiz TÜRK DÜŞMANISINIZ oğlum. Bugün AKP’den emir alıp o teröristleri salan ahlaksızlar zamanı gelince AKP korur sizi -
Şam'da coloni ile görüşüldükten sonra jet hızıyla 46 kez müebbet verdikleri adamları salmışlar.Madem yeterli delil yoktu nasıl 46 kez müebbet verdiniz.
-
Siyasal islam….AKP….ulan bir koltuk sevdasına bu kadar küfür yemeye, maymun maskara olmaya değer miydi be. Lan daha kaç tane terör örgütüne güzellik yapacaksınız..daha ne kadar taviz vereceksiniz lan. Lan insan utanır lan 45 Türk vatandaşı katledildi orada. Vatan haisiniz oğlum. Muhalefet yeri göğü inletmezse onlar da en az İŞiD+AkP kadar suçludur.
Bu arada bu İŞİD köpeklerinin salınması talebi büyük ihtimalle Suriye’den gelmiştir Jolani denen cihatçı köpek eski İŞİD teröristi -
Bahaneleri daha beter. Faillerle alakaları yok, hem zaten 8 sene yattılar demişler. Belli ki iletişim başkanlığı denen propaganda ve yalan yayma odağı da hazırlıksız yakalanmış. Pislikleri ayaklarına dolaşıyor işte.
-
Ahlaksızlara sorsan İŞİD Müslüman değildir ha, Amerika kurmuştur ha. Ulan colani nidir molani midir ne eski İŞİD köpeğidir o da mı Amerikan ajanı o zaman. Ajanlarla mı iş tutmaya başladınız vatan hainleri!!! -
Yalandır ya öyle saçma şey olur mu yav
-
iktidarda kalmak için yapmayacağı şey olmayan birisi. -
Tepki ölçüyorlar. Bir numaralı olanı serbest bırakıp artık MHP’den mi HDP’den mi neyse oradan vekil yapınca ne ile karşılacaklar onu ölçüyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adaleti olmayan devlet yaşamaz, yıkılır. |
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- 25 yaşında hakim olunur mu
- sezen aksu pkk
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- togg ortakları
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- bayiden sıfır araba fiyatları
- reeder nerede üretiliyor
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X