Şimdi Ara

ati hata yarıdm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunlarda ıken 2 yada 5dk içinde oyun kapanıyo yada alta atıyo ve su mesajı verıyo cpu recover grafık surucunuzu sıfırlamıstır dıyeve 3 kez art art a vewrınce reset atıyo pc ekrankartı atı x550 napmam lazım 2 kere servıse gıttı degısıklık yok

• Catalyst'in hangi sürümünü kullanıyorsun? Bir de ekran kartını başka bir makinede deneme şansın varsa bir de öyle dene.
  • valla rodeon x300/x550/x1050 series yazıyo ben bunu baska pcde nasıl denıcem pc ye takıcam ekrankartını drıverlerını yuklıcme otekı pc nın drıverı sılınmez dımı çunku otekısının drıverlerı yokta baska yerde
  • kart fazla ısınıyordur. Kasanın havalandırması yeterli mi? Güç kaynağın kaliteli mi?
  • Öncelikle şu anda kullanmakta olduğun bilgisayara Catalyst 7.8 yüklemeyi dene. Muhtemelen 32-bit XP kullanıyorsundur. Bu sürücüyü aşağıda vermiş olduğum siteden indirebilirsin.

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

Yukarıdaki 35.4MB'lık olan sürücüyü indirip dene.
  • ben bunu gold pc den almıstım kasayı 2 kere oraya goturdum orda testlerden geçtı sorun yok dendı 2 kere servısede gıttı sorun halledıldı dendı ama hayla devam edıyo kasanın normal çalısıyo ama bıraz fazla ses çıkarıyo normalmı servısten normal dendı
  • yuındırdım ama yuklerken hatalı komut parametresı dıyo yukleme boyunca ıye oyunda hata verıyo ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokii

yuındırdım ama yuklerken hatalı komut parametresı dıyo yukleme boyunca ıye oyunda hata verıyo ekran kartı

Eski ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yenisini kuracaksın.
  • kaldırdım yenısını kurarken cate canter dıye bıyere gelıyo yuklerken onuda yuklıcek hatalı parametre dıyo suanda pcde ekran kartı yuklu degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kokii

kaldırdım yenısını kurarken cate canter dıye bıyere gelıyo yuklerken onuda yuklıcek hatalı parametre dıyo suanda pcde ekran kartı yuklu degıl

Catalyst Control Center'ı yüklerken hata veriyor anladığım kadarıyla. Yukarıda verdiğim linkten tekrar indirmeyi dene hatalı indirmiş olabilirsin. Eğer yine olmazsa ekran kartının CD'sinden eski sürücüsünü kur. Bir de 32-bit'lik XP kullanıyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 3 Eylül 2007; 18:53:13 >
  • evet 32 bıt indirme dogru 2 kere ındırdım bı pc daha var ona takıcam da onun drıverı yok yanımda sılınırmı acaba bunun kını yuklerken
  • indirdigım drıverde Catalyst Control Center yuklerken hata verıyo
  • Madem CCC hata veriyor o zaman bir de alttaki 14.6MB lık driverı indirip kurmayı dene.
  • Arkadaşım ne yaparsan yap üzülerek söylüyorum bu hata düzelmicek inan bana serviste karta şöyle bi bakıp geçiyorlar sebebi ise arızanın onarılamayacak olmasıçünki arıza kart işlemcisinde yani vpu da çipin değiştirilmesi için ise üretim tesisine dönmesi gerekir benzer bir sorunu x1300 le ben yaşadım denemediğim driver ve catalist sürümü kalmamıştı servise verincede bişey değişmedi en sonunda bastırıp kartı değiştirdik ama güvenip aynısını almadım x1600 pro almıştık kartın değiştirilmesi için ısrar et yapmazlarsa ilgili yerlere şikayette bulunursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.