Şimdi Ara

Ati kartı çıkarıp Nvidia taktım, PC reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün aldığım MSI GTX760 kartımı taktım, driver kursamda kurmasamda pc reset atıyordu. Vatanbilgisayara geri götürdüm onlarda baktı onlarda da reset atıyor.

Ürünü değiştirdiler

Yerine Asus GTX760 aldım, eve geldim taktım aynı sorun devam ediyor. Pc reset atıyor. Acaba GTX760 larla ilgili bir driver sorunumu var. nedir bu anlayamadım.

PC de sorun olduğunu sanmıyorum, yeni kartı çıkarıp gene Pci güç girişi olan eski Ati 5770 kartımı takınca problem çıkmıyor.

PC Config kısaca
    AMD FX X6 6300
    KINGSTON HYPERX 4X4
    AKASA VENOM MEDUSA FAN
    THERMALTAKE 600W POWER
    KINGSTON SSD + WD 1TB BLACK
    GIGABYTE ANAKART MODELİNİ TAM HATIRLAMIYORUM

• Olamaz oyle sey nvidia=kalite bak ona göre konuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atar tabiki.
    kesın ve net.
    sen ati çıkartmadan tum drtıverları sıldınmi ?
    hayır cevabını vereyim sana sılmedın.
    sılmeyı bırak drıwer sweper ıle kalıntılarınıda wınd dan sılmesın yanı bu porogram sılıyor ne var sa kalıntılları.
    sen hıc bır sey silmeden nvdıa kart ustuna atı kart takarsan gayet normal bu sekil hataları yasaman.
    fdormat nartık senın son cagtren eskı kartın elınde yok ise. eskı kartın elınde ıse onu tak ve dedıklerımı yap.
  • Temiz bir format at sonra nvidia 330 exe yani driverini kur sorun duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format at reset atmayı keser aynı sorun bendede olmuştu öyle çözdûm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD sürücü ile alakası olabilirde olmayabilirde. Zira aynı sistemde AMD ve NVIDIA kart çalışmasını gördüm. Hem de SLI ve CF olarak. LinusTech Tips kurmuştu sistemi. Şu an videoyu bulamadım. Demek ki çalışıyor. Ama AMD kartı bulamayınca sorun çıkartır mı bilmiyorum.
  • %100 driverdandır kesin driverdandır ben herşeyi bilirim diyen arkadaşlara duyurulur. Şaka şaka

Güç kaynağının Amper çıkışı düşük olduğundan dolayı olmuyormuş. Asus Türkiye de tanıdık vardı şansıma ona sorduk hallettik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.