Şimdi Ara

Ati Radeon 5670 Series mi ? GeForce 9800 GT mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pc sistemlerden pek anlamıyorum ama 2. el ekran kartı veriyor tanıdık birisi.
    Benim pc

AMD Athlon II X2 260 processor
    AMD Radeon HD 5670(1 Gb 128 bit )
    4 GB Ram

şeklinde.. Ben sistemime GeForce 9800 GT( 1 gb 256 bit ) bu kartı takabilir miyim ? Yada taksam performansı nasıl değişir ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 2 Eylül 2014; 16:15:41 >

• takabilirsin fakat 5670 9800gt den kötü bi kart değlki
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

takabilirsin fakat 5670 9800gt den kötü bi kart değlki

Vallahi bilmiyorum ben sadece buradan sormak istedim =) arasındaki fark nedir nasıldır bilmiyorum
    İkiside aynı ayarda olarak geçiyor çoğu yerde =) bir danışmak istedim sizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Arkadaşlar pc sistemlerden pek anlamıyorum ama 2. el ekran kartı veriyor tanıdık birisi.
    Benim pc

4 GB Ram

şeklinde.. Ben sistemime GeForce 9800 GT( 1 gb 256 bit ) bu kartı takabilir miyim ? Yada taksam performansı nasıl değişir ? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

640 shaderli gddr5 bellekli bir 5670 9800 gt den çok daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Arkadaşlar pc sistemlerden pek anlamıyorum ama 2. el ekran kartı veriyor tanıdık birisi.
    Benim pc

4 GB Ram

640 shaderli gddr5 bellekli bir 5670 9800 gt den çok daha iyidir.

arkadaştaki modelin gddr5 olmadığını düşünüyorum normal bir 5670 ile 9800gt arkadaşında dediği gibi eşdeğerlerde kartlardır değiştirilmesi gereksiz olur

• Tam olarak bilmiyorum özelliklerini ama benim kart dx 11 destekliyor fakat digeri desteklemiyor
  • Benim anlamadıgım birisi 256 bit digeri 128 bir kart. Fakat 128 256 ile eşdeğer... Bu durumun sebebi nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9800GT çok eski bir kart dostum bence değiştirme GPU-Z yi indirip buraya çekip koyabilirsen gddr5 olup olmadığını öğreniriz ama gddr3 ise bile değiştirmeyin.
  • GDDR3 ise değiştirilebilir 5670 ve 8800gt yi kendi makinemde kullanmış biri olarak 8800gt daha iyi diyorum... arada ciddi bir fark var 5670 juniper gpu ve 8800gt kullandım 8800ün baskın oldugu kısım çok dx11 oyun oynayamazsın belki ama şuanda oynadıgın oyunlarda bir fark olacaktır... 9800gt varsa elinde değiştir derim ama satın alacaksan 5770den aşağı bişey alma...
  • Dur bi bakayım halledeyim hocam

edit:
    ekran görüntüsü geldi...

Ati Radeon 5670 Series mi ? GeForce 9800 GT mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 2 Eylül 2014; 17:51:16 >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsanız düşünebilirm hocam... Diablo 3 League of Legends SC II en cok oynadıgım oyunlar . Arada işte gta 4 Rome total war. ROME II kastıgı için oynayamıyorum Bide bol bol fifa 14 denerim olmazsa =) Satın almıcam yok arkadaşım öylesine verecek...
  • Direk al LOL ULTRA ayarlarda 150-200fps minimum veren bir ekran kartıdır kendisi gerçi 5670de hoş fps veriyordu :) diablo 3 gta4 performanslarıda oldukca iyidir gözün tak bilgisayarına hiçbişeycik olmas :) he bide güç kaynağının kaliteli bir 350watt olmasına dikkat et değilse bulaşma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Direk al LOL ULTRA ayarlarda 150-200fps minimum veren bir ekran kartıdır kendisi gerçi 5670de hoş fps veriyordu :) diablo 3 gta4 performanslarıda oldukca iyidir gözün tak bilgisayarına hiçbişeycik olmas :) he bide güç kaynağının kaliteli bir 350watt olmasına dikkat et değilse bulaşma :)

Güç kaynağı 400 Watt olması gerek. Onu test edebileceğim bir program var mı
  • quote:

quote:

Direk al LOL ULTRA ayarlarda 150-200fps minimum veren bir ekran kartıdır kendisi gerçi 5670de hoş fps veriyordu :) diablo 3 gta4 performanslarıda oldukca iyidir gözün tak bilgisayarına hiçbişeycik olmas :) he bide güç kaynağının kaliteli bir 350watt olmasına dikkat et değilse bulaşma :)

400wattsa frisby dışında her marka yeter ^^ test edebileceğin bir program yok kasanın yan kapağını açıp resmini çekip bize atabilirsin yalnızca :) ben 300watt asus powerla gts250 çalıştırıyorum ucu ucuna kurtarıyor

• quote:

quote:

quote:

400wattsa frisby dışında her marka yeter ^^ test edebileceğin bir program yok kasanın yan kapağını açıp resmini çekip bize atabilirsin yalnızca :) ben 300watt asus powerla gts250 çalıştırıyorum ucu ucuna kurtarıyor

Valla 400 diye hatırlıyorum kesin diyemem ama eminim gibi

• 9800 GT'den 2-3 yıl sonra çıkmış orta seviyeye yakın bir kart.

9800 GT seçmek daha mantıklı olacaktır, HW Compare'de karşılaştırılması yapılıyor.

http://www.hwcompare.com/155/geforce-9800-gt-1gb-vs-radeon-hd-5670/

• Peki arkadaşlar değişeceğim bu Ekran Kartı benim PC me uyumlu değimli ? Yani uyum sağlamama gibi bir durum yok ?
  • quote:

Peki arkadaşlar değişeceğim bu Ekran Kartı benim PC me uyumlu değimli ? Yani uyum sağlamama gibi bir durum yok ?

Anakart PCI Express destekliyse sorun çıkmaz.

• Sanırım destekliyor hocam yarın kartı alıp denerim Test edip sonuçlarıda bildiririm. Herkese çok teşekkürler yardımlarınız için
  • Kafa kafaya kartlar. 9800GT tamam çok iyi karttı, ama DX11 ve GDDR5 kartı tercih etmek yerinde olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.