< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 13 Eylül 2020; 23:59:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 13 Eylül 2020; 23:59:19 > |
Valla insan, ortam şartlarına adapte olma özelliği ile her şeye alışabilir zaten evrimsel süreçte bizi hayatta tutan ve gelişmemizi sağlayan en önemli şeylerden bir tanesi bu.
Bana kalırsa ufak hacim + turbo kullanmış bir insan bu araçlara dönüp bakmaz ama zorunda kalırsak alırız ne yapalım yani toplu taşımadan iyidir. |
Araba sürememenin adı çağdaşlık olmuş Atmosferik motorlar çağ dışı değil,dizel motorlara ağırlık verilince geliştirilmesi durdu. Önümüzdeki süreçte elbette yükselişe geçecekler ama tek başlarına değil,yakıt ve ömür için en iyi kombinasyon elektrik motor + atmosferik benzinli yani hibrit. Şu anda da Toyota bu segmentte lider. Ama ülkemizde motor hacmine göre vergi alınıyor her konuda olduğu gibi bu konuda da yine "çağdışı" biziz.
|
Atmosferik candır; Bildiğin züğürt tesellisi.
|
Toyota'ya gönderin de fabrika verilerini güncellesin.
|
Atmosferik motorların devri çoktan kapandı.
Sadece bu araçları sayın alıp elinde patlayan, birilerine kakalamaya çalışan insanların fütursuzca parlatmaları devam ediyor. En büyük korkuları son sahibi olarak kalmak... |
Bu ülkede seçme lüksün yok , ne ucuzsa onu Alcan
Bugün Passat 150 bin lira olsaydı , kimse egea veya Megane almazdı |
Turbo benzinlileri geciyorum, mesela hangi dizeli hurdalikta gordunuz hocam
Motor yaptirma rektefiye diye bir kavram var. O araclarin hicbiri cope gitmez. Sizin araciniz da o kadar uzun sureleri km.leri rektefiyesiz cikaramaz. Sanirim ilk araciniz, fazla tecrubeniz yok gibi yazmissiniz |
herşey cebindeki paraya bağlı, seçme özgürlüğün olursa geriye dönmezsin.
|
Atmosferik manuel candır ya, sorun çıkarmaz, bakımı ucuzdur, motor sessiz çalışır titreşim yapmaz, 15 bin km de bir bakıma gidersin onun dışında canını sıkmaz sanayiye uğramazsın.
Abartmıyorum kısa zamanda en az üç dört tane yolda kalan otomatik araca denk geldim yolda.Otomatik şanzımanlara güvenmiyorum şahsen. Daha geçen son model otomatik audi en sol şeritte yolda kala kalmıştı şanzıman yüzünden. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 14 Eylül 2020; 10:14:33 > |
|