Şimdi Ara

Atomfall Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar yarın çıkacak kıyamet sonrası macera oyunu atomfall için yama gelirse çok iyi olur. Genel olarak olumlu yorumlar aldı ve gamepass de yer alacağından dolayı herkes ulaşabilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 27 Mart 2025; 13:27:31 >

• Bu yamayı ben de bekliyorum steam sürümünü aldım. Yapay zeka yaması da gayet gelişti ilgilenen olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEKLİYORUZ TAKİPP 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oynanır

• bende bekliyorum erken erişim aldım ama grafikler iğrenç :D

• Takip, beklemedeyiz Atomfall Türkçe yama istek 

• Bence de bu oyuna yama şart. Bir yiğit çıksın da halletsin şu işi. Çok minnettar kalırız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atomfall Türkçe yama isteği
    6 gün önce açıldı
    PREY 2017 Türkçe Yama (İSTEK)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyuna kesinlikle yama şart çünkü diyaloglu bir oyun ne dediğimizi ve ne dediklerini bilmemiz şart yamasız oynanmaz inşaallah yama gelir bekliyorum
    Şuan oyunun ilk 5 dakikasındayım adamla bakışıyoruz ne diyecem diye 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atomfall Türkçe yama istek
  • Story Master kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bekliyoruz.

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

İptal edecem muhtemelen güncellemelerle her seferinde çok uğraştıracak teknik sorunları var.Yaması paylaşılacaktır elbet başka yerden bende o şekil oynarım uğraşamam  

• Merhaba arkadaşlar, oyunun dil dosyaları ve kodlamasında biraz sıkıntılar olduğu için fazla uğraştırıcı bir durum var. Bütün gece oyunun her kısmının Türkçe olması için uğraştım. Şuanda %100 Türkçe oldu ama düzenlenmesi gereken yerler var. Gelişmelere göre tekrar haber veririm.

• Değişik bir oyun ve değişik bir diyalog sistemi var. Bazen çok basit, bazen karma karışık uzun uzun konuşmalar. Oyun da böyle görünmüyordu fragmanlarda ama rpg'yle bulmaca çözmek arası bir şey. Grafikleri iyi mi, kötü mü anlamadım gitti :D

Yama volktyson arkadaşımızı bile bu kadar zorladıysa ciddi sorunları var demektir. çok teşekkür ederim, olsa da olmasa da bu kadar uğraşman bile yeterli.. ama oyun dediğim gibi tufaf..

Böyle telefonda bulmaca çözme oyunları vardır ya, şuradan şu sapı al buradan vidayı çevir, aynen o derece bazen manzaralar, grafikler.. neyse :D

• Story Master kullanıcısına yanıt

sağol hocam uğraşman bile yeter, sorunluysa yapacak bir şey yok. Atomfall Türkçe yama istek 

• vbalikci kullanıcısına yanıt

Açıkçası text'i gördüğümde çok uzun süreceğini düşünmedim ama oyuna girince fikrim değişti. Kontrol tuşlarına girdiğinizde göreceksiniz zaten, 4 farklı sekme var ve çok fazla terim, komut tarzı yazılar var. Şuan onların düzenlemesini yapıyorum. Menü bitmek üzere, menü bitince zaten oyun içi teste gireceğim. 1 2 saat oynayıp sıkıntı görmezsem v1 olarak paylaşırım.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Emeğine sağlık hocam. Oyunun şu bulmaca kısmı yormuştu beni ps5 te biraz bakıp bırakmıştım. Ama yama gelirse tekrar pc denerim.

• Arkadaşlar yamayı v1 olarak paylaştım. Biraz dinlendikten sonra, tekrar oyuna girip hatalı yer görürsem düzeltmeler yapıp güncelleme veririm. Sizlerde hata görürseniz bana özelden veya discorddan atarsanız sevinirim. Üst üste çok fazla yeni oyun çıktığı için, tek başıma test etmeye zamanım yetmiyor. Menü, arayüz ve oyunun başlangıç kısmını full elden geçirdim. Gözümden kaçan bir yer varsa düzeltirim tekrar, bu arada oyunu çevirirken şunu gördüm. Oyuna şimdiden multi textlerini eklemişler. Oyuna multi gelmesi de çok uzun sürmez diye düşünüyorum.

https://forum.donanimhaber.com/atomfall-turkce-yama--161025397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 28 Mart 2025; 12:43:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.