Şimdi Ara

Audi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar zeki Türkiye piyasasını çözmüşler

Audi

Audi

Audi

Audi

bu eksesuarları hangi Almanlar'da kullanıyorlar yanıtı belli, lütfen çakma drifterlar konudan uzak dursun

• 38 yıl önceki reklam bu ?
  • Öf bu işe Volvo başladı ve Almanya'da reklam girip ırkçılık cezası aldı. Soğudu bu muhabbetler.

Yeni Trend Google arabalarını takip etmek. Google şehirlerde sokak sokak Panaromik görüntü alıp, google maps'e entegre ediyor. Otomobil firmaları da ba bu Google arabasını takip edip, rakiplerine eşek şakası yapıyor. En son Fiat VW genel merkezinin ana girişinin önüne bir Fiat 500'ü çapraz çekip Google arabası geçerken kendini çektirmiş ve bu görüntüler google maps'de yer almıştı. Kısaca Photobomb konsepti; ama koca şirketler google maps üstünden yapıyorlar... Çok daha eğlenceli sanırım.

• insanları kıyafetleriyle değil ADAM lıklarıyla araç tercih etmelerini düşünüyorum ve bunu reklam kampanyası haline dönüştüren audiyi kınıyorum
  • Yav he he.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen buna yakın bir tarzla Audi S8 kullanan bir tanıdığım var,onu ne yapcaz Doğuş Efendi?
  • kıbrısta herkes böyle sürüyor ne olacak
    audi arabalarını geri mi çağıracak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Yav he he.

bu banamıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Yav he he.

bu banamıydı

Olur mu öyle şey, konuyu açan kişiye ve bunu düşünen reklamciya.

• Ayakkabı hariç ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Yav he he.

bu banamıydı

Olur mu öyle şey, konuyu açan kişiye ve bunu düşünen reklamciya.

saygılar.Ve konuya gelirsek bence bu aşağlamanın daniskası adam isterse yumurta topuk giyer isterse donla sürer şimdi bende audı ve bunu yayınlayan antiloplara soruyorum bu arabayı eşcinsel, gay homo tarzı bi insan alsa ne olacak yada onlara karşı bu tarz bir reklam yapabilirmisiniz yapın bakalım ne oluyor .SAYGISIZLAR

• Audi yi sevmememin en büyük nedenlerinden biride hep p.k atan bir reklam politikasına sahip olduğu için. Gider BMW ye sataşır, gider Mercedese sataşır, gider diğer başka markalara sataşır. Ayrıca kırolarda artık Audi yi tercih ediyor.
  • Şimdi adam boynunda altın zinciri, beyaz çorabı, yumurta topuğu ile Audi bayisine girse, 100.000 Euro'luk A6 sipariş etmek istese "sizin gibi tiplere satmıyoruz" mu diyecekler ?

Büyük bir iştahla satacaklar.

Bu arada Q7 sahibi, ortalıkta Memati, Abdülhey gibi gezen müteahhid birini de tanıyorum.
  • bunların 4 ü olmadan araç sürmeye kalkarsam maazallah kaza yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

bunların 4 ü olmadan araç sürmeye kalkarsam maazallah kaza yaparım

• quote:

Yav he he.

Hocam bu ara sen ''Yav he he'' ye baya sarmışsın.
  • quote:

Yav he he.

Arkadaşa benden Türkçe okuma ve yazma kılavuzu gelsin

şaka bir yana elinin altında bir tana bulunsun ki insanlara en azından meramını anlatabilesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 20 Şubat 2013; 8:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganra

quote:

Yav he he.

Arkadaşa benden Türkçe okuma ve yazma kılavuzu gelsin

şaka bir yana elinin altında bir tana bulunsun ki insanlara en azından meramını anlatabilesin

Anladık bugün Dil Anlatım dersin var.

• verilen mesaj ince,kendi aksesuarınızı kendiniz alın,bizdekiler bu kadar ucuz değil demek istemişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.