Bildirim
Audi A3 1.6 Ambition ve BMW 316 ti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence 316 ti al ama 2002 alma 2003 üzeri almaya çalış çünkü ilk çıkan compactlarda üretim hatasından dolayı egzantrik mili kırma problemi var çoğu aracın motoru garantiden değişti o yüzden. Bmw forumlarında sorarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
A3'ün de eski kasası göze pek hoş gelen bir araç değil bence alabiliyorsan yeni kasa al yoksa da compact al derim. -
bence 2 arac arasında a3 derim 3.16ti ikinci elde çok ama çok zor satılan bir araç ve bakımları daha masraflı olur bence bmw alıcaksan 2.0 altında alınmaz bence 1.6 lar için problemli diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombargatto -- 13 Şubat 2009; 21:54:39 > -
aynı sınıf araçlar değil....
2 side kaliteli araçlar.. -
bmw tabi ki -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 13 Şubat 2009; 23:01:26 > -
BENCE KESİNLİKLE AUDİ A3 BMW DE ÇOK BİR ÖZELLİK YOK (VAR AMA AZ) HEMDE ÇOK ŞIK DEĞİL GÖSTERİŞ İSTİYORSAN A3 YOK BEN SADE KULLANIRIM DERSEN BMW AMA BEN KESİ A3 ALIRDIM HER BAKIMDAN İİİİYYYİİİİİİ -
bence kesinlikle A3. kusura bakmasın kimse ama 3.16ti bmw nin en tipsiz aracı özellikle kısmı. -
A3 alacaksın tabii ki 3.16 lar harbiden çok gösterişsiz araç gibi duruyor bence.Eğer aracı bütün donanımları ve dış görünüşle beraber değerlendirmek istersen A3 tekrar bir adım öne çıkar gibi.Arkadaşın biri belirtmiş bu araçlar farklı sınıf diye.Ona rağmen A3 -
A3 güncel kasa olsaydı belki a3 diyebilirdim ama şu koşullarda 316ti
İçi leon ile aynı bir arabaya leondan 5-7 bin lira fazla vermenin mantığı yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X