Şimdi Ara

Audi a3 2004 tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-iddiali-a3-234154756/detay yaşım 19 ve 30000lira liminitim var 5milyar bile geçmez sizce nasıl görünüşü falan çok hoşuma gitti bilgim hiç yok benzin parça falan nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paran çok değilse bunun benzinde yakıtı ağlatır seni, fsi motor olduğu için de lpg bunlara pahalı, bunlar dışında araç güzel aynısının 1.6 mpi olanından var bende, aklına takılan birşey varsa sorabilirsin
  • Audi başka bir alem. kaliteden de ötesi. yaşı modeli donanım seviyesi farketmez. her türlü alınır.
    Ama bence bu araç o araç değil.

-Çok oynanmış gibi duruyor. Bana güven vermedi.
    -2.0 hem çok yakar hem vergisi çok fazla olur.

1.6 lpg lisini tavsiye ederim. Yaklaşık 5 sene kullandım. 2000 modeldi.
    hiç bir sıkıntı çıkarmamıştı. bakımları felan da öyle. yetkili serviste yaptırıyordum tüm
    bakımlarını. 2 sene önce satmıştım, geçen bir arkadaş araba bakarken aradım sattığım kişiyi
    geri alacağım arabayı bana fiyat söyle diye, kesinlikle vermem kusura bakma dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

paran çok değilse bunun benzinde yakıtı ağlatır seni, fsi motor olduğu için de lpg bunlara pahalı, bunlar dışında araç güzel aynısının 1.6 mpi olanından var bende, aklına takılan birşey varsa sorabilirsin

Görünüş ve fiyat farkı var mi

• Kimileri milleti keriz yerine koymayi adet bellemis arkadas. Cumleye bak.

"İLK GÜNDEN BUGÜNE TÜP TAKILMAMIŞTIR GEREK DE YOKTUR."

Bahsedilen motor 2.0FSİ

Sehirici 11.2 yaziyor. Neyin geregi yok. Yaz delikanli gibi neyse onu. Sanki tup takiliyor gibi gerek yoktur yazmis bir de. Almayin boyle tiplerden bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

paran çok değilse bunun benzinde yakıtı ağlatır seni, fsi motor olduğu için de lpg bunlara pahalı, bunlar dışında araç güzel aynısının 1.6 mpi olanından var bende, aklına takılan birşey varsa sorabilirsin

Görünüş ve fiyat farkı var mi

görünüş aynı, fiyat bu seviyelerde hatta braz daha ucuz olabilir, tabiki performans farkı var ama buna benzinle binilmez, ancak kenarda durur seyredilir, şehiriçi 11 litre yakarsa da öp de başına koy, 1.6 sı zaten o kadar yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kimileri milleti keriz yerine koymayi adet bellemis arkadas. Cumleye bak.

Bahsedilen motor 2.0FSİ

Sehirici 11.2 yaziyor. Neyin geregi yok. Yaz delikanli gibi neyse onu. Sanki tup takiliyor gibi gerek yoktur yazmis bir de. Almayin boyle tiplerden bir sey

bence az yakıyormuş,palio 1.4 daha fazla yakıyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    11.2 fabrika verisi. Allah bilir kac yakar. Palioda tup takar idare edersin ya bunda. Al arabayi koy kapinin onunde dursun

• Benzin problem değilse araç güzel duruyor , expertiz yaptırıp alabilirsin . Beğendiysen

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Kimileri milleti keriz yerine koymayi adet bellemis arkadas. Cumleye bak.

Bahsedilen motor 2.0FSİ

Tavsiyeniz nedir

• snnbrn45 kullanıcısına yanıt
    Yüksek model olmasıyla bence i20 ve Ford fiesta bakılmalı, hem a3 kadar fazla da yakmaz. Ancak a3 kalitesini bulamazsınız o ayrı. İlla a3 diyorsanız da bence 1.6 lpg modeline bakın.

• snnbrn45 kullanıcısına yanıt
    A3 begeniyorsan arkadasin dedigi gibi 1.6lpg dusunebilirsin usta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.