Şimdi Ara

AUDİ A3 2005-2006 mı yoksa 2012 VW POLO mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde VW Bora 1999 otomatik vites var. Piyasası 19-20 civarı şu anda. Onu satıp modeli yüksek bir araç almak istiyorum.
    Yalnız alacağım arabaya bir türlü karar veremedim.

Audi A3 geçiyor aklımdan fakat ancak 2. eline güç yetirebiliyorum. 2. ele de açıkçası şu dönemde pek güvenemiyorum.

VW bayine gittim. Arabama 18 bin fiyat biçtiler. Onu 18 e sayıp 1.4 Polo Comfline Otomatik mi alsam en azından 0 araba diye düşünmeden de edemiyorum..

Sizin fikriniz nedir bu konuda?

• polo comfortline çok boş bir araba donanım sizin için önemli mi bilmiyorum ama ben olsam hiç düşünmeden temiz bir a3 bulmaya çalışırdım.
  • Ben olsam Polo alırdım. Sonra yavaş yavaş donanım eklerdim kendim. Önce direksiyonunu değiştirirdim. Sonra teybi. Daha sonra sis farı jantlar falan derken istediğim bir araba yaratırdım.
  • benzer bir durumu 1 yıl önce bizde yaşadık, tercihimiz Polo oldu, soruların varsa yanıtlayabilirim...
  • uzun yıllar biniceksenız 0 km alın 2-2,5 bınerım dersen A3 varken poloyu tercıh etmem
  • polo da a3'ün karizmasının çeyreği dahi yok. viva a3 diyorum ben.
  • Aslında sorunsuz bi A3 bulabilsem hemen A3 alırım fakat dediğim gibi pek güvenemiyorum, özellikle geçen Ankarada bir arkadaş ünlü bir galeri olduğunu söylediği bir yerden Jetta almıştı, götürdüğü zaman Kasko için arabanın pert olduğunu söylemişler. Galeriyi bu durumdan haberdar edince, bilmiyoduk, farketmedik falan şeklinde cevaplar almış. Galerinin bilmemesi imkansız diye düşünüyorum. Yani çok ikinci el işlerine girmek istemesem de gönlümde A3 yatıyor.

Fakat 0 araç bambaşka bi zevk olsa gerek.
    Donanımlı da istiyorum. Fakat donanımlarla Polo inanılmaz fiyat artırıyor. bu yüzden lonely_man in dediği gibi yavaş yavaş donanım eklerim diye düşündüm ben de eğer polo alırsam..

@VETTEL99 Açıkçası aldığım arabayı en az 4 sene kullanma niyetindeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes Audi tabiki vw dedigin marka Almanyada 3.siniftir Audi ise 1. Sinif markadir Audi olsun tastan olsun..
  • @Janjan : Aldığınız polonun donanım seviyesi ne idi? Konforundan memnun musunuz? DSG şanzıman kullanıcı iseniz hakkında ne düşünüyorsunuz? Şehir içinde ne kadar yakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

polo da a3'ün karizmasının çeyreği dahi yok. viva a3 diyorum ben.

A3 demenizin tek sebebi karizması mıdır? Değilse neleri kriter alarak söylediniz? Paylaşırsanız sevinirim.
  • Bir dönem çok bakmıştım temiz A3 bulmak hakikaten zor piyasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisaid19

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

polo da a3'ün karizmasının çeyreği dahi yok. viva a3 diyorum ben.

A3 demenizin tek sebebi karizması mıdır? Değilse neleri kriter alarak söylediniz? Paylaşırsanız sevinirim.

araştırırsan bulursun
  • ESP'den dolayı temiz bulabilirseniz A3 derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Bir dönem çok bakmıştım temiz A3 bulmak hakikaten zor piyasa da

Katılıyorum. Baya araştırma yaptım ben de konuyu açmadan önce, Tramerden ve sigorta şirketlerinden sorguladığımda her birinin en az 3 kazası çıktı. Halbuki adamlar ilanı verirken kazası yok, değişeni yok, şeklinde vermişlerdi. Güvenmek gerçekten zor.
  • A3 kullanıcı kitlesi olarak gençlere hitap ettiğinden kazasız bulma şansınız düşük ben olsam polo ya yönelirdim
  • Bence 0 km olacağı için gidip Polo'yu bir deneyin. Sonra ikinci el bir a3 araştırıp bulun ve deneme imkanınız olursa bunu değerlendirin, ondan sonra kimseyi dinlemeyin.

Ben olsam Polo'yu alırdım, boşline olması falan umurumda değil çünkü 0 km çünkü arabayı beğeniyorum çünkü donanım çok fazla ön planda değil. Yani kısacası benim Polo'dan beklentim ancak beni şehir içinde veya şehir dışı yakın yerlere ulaştırması olurdu. Bu tip araçlarla yüksek hızlara çıkmayı doğru bulmuyorum nedeni ise küçük araçlar olması, bütün bunları düşündüğümde Polo'nun donanımı benim isteklerimi karşılardı.
  • DSG şanzıman olması kaydıyla Polo almaya karar versem Arabayı 4-5 sene kullanacağımı varsayarak sizce Dizeline 8000 lira fark vermek mantıklı olur mu?
  • Senelik ortalama kullanımınız kaç km yıldan çok bu önemli dizel için ?
  • 50.000 bütçeye çıkarsanız, Sıfır 2012 model 1.6 A3 alın.

Asla zarar etmezsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2012-audi-a3-1-6-sportback-attraction-beyaz-63224483/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisaid19

DSG şanzıman olması kaydıyla Polo almaya karar versem Arabayı 4-5 sene kullanacağımı varsayarak sizce Dizeline 8000 lira fark vermek mantıklı olur mu?

TDI+DSG alabiyorsanız az biraz daha ekleyip GTI düşünmez misiniz? ESP mevcut.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.