Şimdi Ara

Audi A3 2015 TDİ S-Tronic Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum foruma Ford Focusu satıp 2016 BMW 1.18i deneyimi yaşadıktan sonra onuda satıp 2013 Toyota Auris aldım yakın zamanda onuda sattım ve 2015 Audi A3 1.6 Tdi 110hp S-tronic bir araba buldum bu zamana kadar dsg yüzünden vag grubundan uzak durdum s-troniğide biraz araştırayım dedim fakat dsg ye çok benzer hatta bazı yerlerde aynı olduğunu okudum fakat şikayetler genelde 2013 ve öncesiyle ilgili benim sorum şu

bu 2015 modellerde s-tronic şanzımanlarda sıkıntı yaşarmıyım mekatronik arızası gibi kavrama değişimi gibi sonuçta ikinci el alıcam ve benden önce nasıl kullanıldığını bilmiyorum. cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşım merhaba,2012 A3 tdi sahibiydim,sıfır almıştım aracı.80binde mekatronik değişti iyi niyet garantisi muhabbetine 350 tl gibi işçilik vermiştim.Kasım ayında da 120binde iken kavrama sinyal vermeye başladı.Bende aracı sattım fakat alan arkadaş tanıdık bütün sorunları bilerek aldı yani içim rahat bir şekilde verdim aracı.Bana da her servise gittiğimde ki farklı 2 servise de götürüyordum hep aynı şeyleri söylediler 2013ten sonra üretilen yeni kasalarda sorun yok diye.En son kavrama için Kasım başında servise gittiğimde 2016 model yeni bir araç mekatronik değişimi için gelmişti.Bence bu dsg sorununu tamamen ortadan kaldıramıyorlar sadece düzenleme yapmaya çalışıyorlar gibi geldi.O paralara riskli bir araç almak mantıklı değil.Ben bir daha premium araç alacak olsam mercedes ve bmw bakardım ki babamda mercedes C var 2011 model maşallah araçta tık yok.Yağ ve su koyup devam ediyor aldığından beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headcoach -- 20 Ocak 2018; 10:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.