Yeni golf olarak 1.2 TSI Ve Audi olarak ta 2009 Model A3 5 Kapı düşünüyorum.
yakıt olarak Golf iyi bir seçenek gibi geliyor ama A3 ün donanımı kafamı karıştırıyor.
Ayrıca 2013 te Audi A3 Kasa değişimi olacağı için aklımda soru işaretleri beliriyor.
Sizce en iyi seçenek hangisidir ?
Benim fikrim Golf almanızdan yana olurdu. Öncelikle belirteyim Vw markasını begenmem ama takdir ederim. Golf'e ilk siz bineceğiniz ve kasanın yeni gelmiş olmasıyla birlikte buyuk bir avantaj elde ediyorsunuz. 2009 A3 kötü degil gayet guzel ve basarılı bir araç ama 2013'e gırdıgımızde 4 yasında olacak araç. Masrafsız, kafanızda soru işareti olmadan, içiniz rahat bir arac almak istiyorsanız Golf'ü tercih edin derim.
Teşekkür ederim, golf ü düşünmemin de sebepleri onlar.
Golf
golf
çıkabiliyorsanız 2011 model audi , aksi halde golf
Alacağınız Audi tasarım olarak daha iyi. Prestij istiyorsanız Audi. Zaten ikiside VW'nin firmasına ait modeller. :D
Hocam ben de benzer bir ikilemde kaldım, sonradan karar verip aldınız mı merak ettim
BATUR79B
kullanıcısına yanıt
su an aynı ikilemi bende yasıyorum ne aldınız ne tavsiye edersiniz? 2009 a3 mu golf 7 mi?
yeni kasa yeni teknoloji daha yeni olan golf 7 derdim ama mümkünse piston kapatma teknolojisi olan motor u alabilirseniz daha ekonamik olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: Twixmars
Benim fikrim Golf almanızdan yana olurdu. Öncelikle belirteyim Vw markasını begenmem ama takdir ederim. Golf'e ilk siz bineceğiniz ve kasanın yeni gelmiş olmasıyla birlikte buyuk bir avantaj elde ediyorsunuz. 2009 A3 kötü degil gayet guzel ve basarılı bir araç ama 2013'e gırdıgımızde 4 yasında olacak araç. Masrafsız, kafanızda soru işareti olmadan, içiniz rahat bir arac almak istiyorsanız Golf'ü tercih edin derim.
bende audi kullanan biri olarak şu yorumu çok mantıklı buluyorum, tabiki golf yeni kasa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme