Şimdi Ara

Audi A4 2009 model icin CD siz navigasyon mumkun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ay icerisinde 2009 model bir Audi A4 aldim. Yanliz sonradan dikkat ettigim kadariyla arac ile birlikte gelen orjinal Navigasyon CD si takili olmadan navigasyon calismiyor. Menulerinden de bu cd yi yukleme ile alakali bir bolum bulamadim. Bu aracta ekstra bir donanim revizyonu yapmadan CD siz navigasyonu calistirmak mumkun degil mi? Yoksa Audi servisinden ayri olarak yuklenebilir bir cd mi almaliyim?

Bilgi verecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cheshim

Selamlar,
    Bu ay icerisinde 2009 model bir Audi A4 aldim. Yanliz sonradan dikkat ettigim kadariyla arac ile birlikte gelen orjinal Navigasyon CD si takili olmadan navigasyon calismiyor. Menulerinden de bu cd yi yukleme ile alakali bir bolum bulamadim. Bu aracta ekstra bir donanim revizyonu yapmadan CD siz navigasyonu calistirmak mumkun degil mi? Yoksa Audi servisinden ayri olarak yuklenebilir bir cd mi almaliyim?

Bilgi verecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

Audi A4 lerde Türkiyede navigasyon kullanılamıyor. CD ile falan alakası yok. Türkiyede kullanmak isterseniz İstanbulda Ender Elektronik navigasyon ve TV DVD birlikte monte ediyordu. ama biraz pahalı. Sanırım 4000-5000 civarı vardı. Aksi takdirde Türkiyede orjinal haliyle navigasyon kullanamazsınız.
  • cheshim C kullanıcısına yanıt
    Selam, Bende 2010 model A4 var. Benim aracin mmi sisteminde iki sd Kart girisi var, ben cd yi oldugu gibt sd karta kopyaladim ve sorunsuz olarak cd siz kullaniyorum..(ben almanyada yasiyorum ve navi burda calisiyor, Türkiye hakkinda bilgim Yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaltay -- 20 Kasım 2015; 22:46:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaltay kullanıcısına yanıt
    Hocam oralar dan mmi plus nereden uygun fiyata alınır. 21 aralık da Nürenberg de olacağım ve hatta 1 gün de Münih. Hem Noel arefesi :) uygun fiyata bulma şansım olur mu çıkma parçalar uygun mudur sizin oralar da ne dersin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayin uzun bir aradan sonra yanitlarinizi yeni okuyabildim.
    Ben araci turkiyede kullanmadigim icin navigasyon sikintisi yok. Hollanda da yasiyorum.
    Aslinda CD'i sd karta kaydedip calistirmak bana mantikli bir fikir gibi geldi. Ilk firsatta deneyecegim. Bilgi icin tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.