Şimdi Ara

Audi a5 sportback hakkında görüşlerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seçimlerden önce yakın zamanda araba almayı düşünüyoruz ve bütçe 200-350bin civarı.

2. El düşünüyoruz baya bi araştırdım kimisi çok övmüş kimiside çok gömmüş 2017 1.4 sportback a5’lerin benim fiyat aralığında daha uygun olduğunu gördüm 2. Elleri tabii ama çok kararsız kaldım daha önce mercedes c200 ve audi a4 kullandım. Audi a4’ten memnun kaldım ama c200 ü 1 seneye yakın kullandım fakat hiç alışamadım. Zevk meselesi sanırsam birazda audi herzaman daha çok hoşuma gitmiştir.

Daha önce kullanmış olanlar veya bilgili olanlar nedir değermi yada bu fiyat aralığında çok daha iyileri varmıdır yardımınıza ihtiyacım var.

Çevremde 2018 audi a4 alan bir tanıdığım var kendisi memnun ama bu zamana kadar 3 kere a4 aracımız oldu fakat herzaman a5’lere büyük bir ilgiyle bakmışımdır tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyo diğer özelliklerine çok girmiyim bu araç konusunda daha bilgili ve deneyimli kişilerden yorumlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A5 te benim ilk çıktığımdan beri hayranı olduğum bir arabadır. 2.el piyasasını da uzun zamandır takip ediyorum ve fiyatları hep yüksek. Bu da ülkemizde de tutulduğunu gösteriyor. Daha önce hiç kullanma fırsatı yakalamadım fakat daha spor bir araç olduğu için yol tutuşunu arttırmak amacıyla A4 e oranla daha sert süspansiyonlar kullanılmış olabilir. Ama dediğim gibi sadece bir tahmin. A7 neden düşünmüyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 Fındık motoru kasayı anca kaldırıyor ona rağmen fiyatları 250 binden başlıyor 2.elde düzgün olanlar..300 k verilip A6 2.0 tfsi alınır yahu hem üst sınıf hem performans 2 ye katlar vs vs..
  • hocam bu nasil butce araligi fiyat bandinizin arasında bir tane daha c segmenti guncel model bir araba alinir bence fiyat bandinizi iyi belirleyin sonra onun karsiliginda parasini hak eden degerini en az yitirecek bir arac bakin.

• StByErdeM kullanıcısına yanıt
    A7 fiyat olarak çok daha yüksek yıl açısından çokta eski olmasın istiyorum birde benzin açısından felanda dezavantajlı açıkçası düşündüğüm 280-300 ama çok beğenirsem 350binde olur o yüzden fiyat aralığını çok tuttum seçimden sonraya bırakmak istemiyorum nolacağı belli değil 2-3 sene kullanabileceğim bi araç lazım.

• Uzun zamandan sonra işler güçler iyi olduğu için şükür heves atmak istiyorum ülkemizde araç lüx ve gösteriş maalesef hepimiz kurbanı oluyoruz bilmiyorum ama a5 benim çok hoşuma gidiyor umarım nereye çıkarsam çıkayım mutlu olurum.

• Hocam 300 bine 2017 model a6 2.0 tfsi quattro 252 hp al bak keyfine 1.4 a5 le yakın fiyatları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 model octavia hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trinidad Tobaggos T kullanıcısına yanıt
    İmkanınız olduğu sürece istediğiniz araca binin bence. A5 ise A5, alın binin hocam. Bugün varız, yarın belli değil...
  • bence a6 bakın yürütebilecekseniz. 2.0 A6 ile A5 karşılaştırılamaz ama dediğim gibi motordan dolayı bayağı pahalı gelir.
  • Bir önceki kasasına binmiştim çok beğenmiştim. Yalnız benim bindiğim Türkiye de nadir bulunan s tronic s line quattro idi. Yenisi şart değilse bunu da düşünebilirsin

• Kafanızdaki neyse onu alın, a5 ve a6nın aynı kişiye hitap edebileceğini düşünmüyorum. ama imkanınız varsa kesinlikle 2.0 tdi tercih edin. Dıştaki sportifliği gaza basınca 1.4 size vermeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanclskn -- 14 Ocak 2019; 18:38:58 >
  • Bu fiyat aralığın da araba alacak olsam 2.el Volvo S90 D4 alırdım. Malum sitedekilerle pazarlık yapıp D5 motor seçeneğini alabilirseniz daha harika olur tabi. D4 2.0 190 beygir 400 torklu güzel bir araç ama D5 2.0 dizel 235 beygir 480 torklu mükemmel bir makine. Yol tutuş,konfor,4 çekerin zevki,prestij,sağlamlık konusun da gerçekten harika araç. S60 aracım servisteyken 1 hafta boyunca D5 S90 vermişlerdi bana ve tadı fazlasıyla damağım da kaldı. Test etmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-C-J-L-K -- 14 Ocak 2019; 21:58:7 >
  • Hocam 2-3 sene bineceğim diyorsanız anladığım kadarıyla değer kaybı düşünmüyorsunuz.A5 deki 1.4 motor gaz tepkisi olarak biraz ölü bir motor yürüme yürüse de hisli değil o kadar.Aynı motoru kodiaqta kullandığımızda öyleydi daha doğrusu,Doğan kabak ın yaptığı a5 testinde de aynı şeyleri söylüyorlar.Onun yerine A6 2.0 tfsi quattro yada 2.0 dizel önden çekişli bakabilirsiniz.Belki MTV daha fazla gider ama kesinlikle A6 çok daha keyifli olur.4 A6 mız oldu 3 ü 2012-2015 modellerden arası birde 2009 model oldu hepsi 2.0 önden çekişli,yeni kasa A4 ümüz de oldu arada 2.0 tdi quattro kesinlikle A6 nın verdiği zevki,oturuşu,rahatlığı vermiyor diyor bizimkiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes şunu al ben olsam bunu alırım yazmış şaşırtmadınız. 1.4 performans olarak tatmin etmeyebilir, kiralama şansınız var ise ya da eş dosttan bulma bence biraz test yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.