Şimdi Ara

Audi TT ve Leon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın bir arkadaşım 2008 2009 auti tt almak istiyor toplam nakit parası 44 bin tl üstünede kredi çekecekmiş. Bende bu durumda neden leon almıyorsun fr modelini diye sordum hem daha yeni hem sıfır araba almış olursun diye söyledim. Hayalide vardı audi ttye binmek için ama siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi merak ettim benim şahsi fikrim bu yönde

sevgilerimle.

• Bence gücü varsa hayalinin peşinden gitsin sıradan olmaktan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki aracin icine bindiginizfe hissettirdikleri isik yili kadar farkli.
    Ancak alicak kisi hesabini kitabini iyi yaparak araci almali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

Merhabalar,

Yakın bir arkadaşım 2008 2009 auti tt almak istiyor toplam nakit parası 44 bin tl üstünede kredi çekecekmiş. Bende bu durumda neden leon almıyorsun fr modelini diye sordum hem daha yeni hem sıfır araba almış olursun diye söyledim. Hayalide vardı audi ttye binmek için ama siz ne düşünüyorsunuz fikrinizi merak ettim benim şahsi fikrim bu yönde

sevgilerimle.

2008 model bir TT sahibi olarak konuşmam gerekirse Audi TT gerçekten başka bir dünya.
    Kullanırken, arabaya binerken inerken kendini süper kahraman gibi hissediyorsun.
    Yüzünde sürekli bir gülümseme oluyor.
    Audi TT'yi üretirken kapılar dışında her yerde alüminyum kullanmış ve bu durum araçtaki 2.0 TFSI motorla birleşince
    kullanırken yüksek bir performansın her an ayağının altında olmasını sağlıyor. Araba çok hafif hissettiriyor.

Audi'nin iç mekanı zaten çok kalitelidir, bunun yanına benim aracımdaki gibi kırmızı deri koltuk, S line paket ve Bose müzik sistemi eklenince
    ortaya çıkan paket müthiş keyif veriyor. Leon FR kardeşimde vardı ve sıfır aldığı aracı 6 ay içinde sattı. O ucuz hissiyat sebebiyle bir türlü ısınamadı arabaya.

Audi TT 8J yani arkadaşının istediği kasa çok başarılı, zaten başarılı olduğu için son kasa TT'yi de çok küçük değişikliklerle üretti Audi.
    ...ve fiyatını 275000 olarak belirledi. Bugün 75000-80000'e 8J alabilir arkadaşın. 70000'e Golf7 satılırken, ikinci el Golf 6'nın 20000 lira olması gibi bişey bu.

Yılda ödenecek 250TL fazla vergiyi sorun etmezse arkadaşın (1.4 Leon 1000tl, 2008 model 2.0 TT 1250) ben TT'yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 2 Ocak 2016; 18:51:47 >

• Leon FR daha uygun ve ucuz modlamalar ile ciddi güçler alabilirsin fakat TT de stage 1-2-3 veya evo-revo yazılımları epeyce pahalı,keza stock TT'ler de ki yakı sarfıyatı gücüne göre çok orantısız yani 3.35 kadar yürümez ama 3.35'den çok yakıyor.

TT kullanım hissiyatı ve pilotaj normları ile tabiki de Leon FR ile mukayase kabul etmez hele ki bir de TFSİ Quattro veya TT-S Quattro ise ver çoşkuyu.Leon FR çok kullanmadım ama öyle bir TT-Evo-İmpreza-S2000-350z gibi sürüş dinamikleri olan bir araç değil.

Leon FR bilmem ama TT kullandım,onun hakkında bilgilerim bunlardır ve TT sert araçtır içi basıktır 1.85 ve üzeri bir boya sahipsen kabin belli bir süreden sonra daraltıp bunaltabilir.

TT-S'ler bütçeni aşarsa TFSİ'lerin Quattro olanını al 2.0 normal ve Quattro'ları mevcut muhakkak Quattro almaya çalış.

Ciddi bir pilot değilsen çok gaz açma tutkunu da değilsen Leon FR alabilirsin ufak tefek bir bütçe ile de rahatlıkla 280-300hp'lere çıkarabilirsin 2-3 bin tl gibi bir rakamlara fakat dediğim gibi bunu TT de yapamazsın,TT ile uyumlu revo stage'ler epey bir tuzlu,haliyle de audi olduğu için bakım-parça vs Leon'a nazaran biraz yaşına göre daha masraflı gelebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

quote:

Orijinalden alıntı: MrPride

Merhabalar,

sevgilerimle.

2008 model bir TT sahibi olarak konuşmam gerekirse Audi TT gerçekten başka bir dünya.
    Kullanırken, arabaya binerken inerken kendini süper kahraman gibi hissediyorsun.
    Yüzünde sürekli bir gülümseme oluyor.
    Audi TT'yi üretirken kapılar dışında her yerde alüminyum kullanmış ve bu durum araçtaki 2.0 TFSI motorla birleşince
    kullanırken yüksek bir performansın her an ayağının altında olmasını sağlıyor. Araba çok hafif hissettiriyor.

Audi'nin iç mekanı zaten çok kalitelidir, bunun yanına benim aracımdaki gibi kırmızı deri koltuk, S line paket ve Bose müzik sistemi eklenince
    ortaya çıkan paket müthiş keyif veriyor. Leon FR kardeşimde vardı ve sıfır aldığı aracı 6 ay içinde sattı. O ucuz hissiyat sebebiyle bir türlü ısınamadı arabaya.

Audi TT 8J yani arkadaşının istediği kasa çok başarılı, zaten başarılı olduğu için son kasa TT'yi de çok küçük değişikliklerle üretti Audi.
    ...ve fiyatını 275000 olarak belirledi. Bugün 75000-80000'e 8J alabilir arkadaşın. 70000'e Golf7 satılırken, ikinci el Golf 6'nın 20000 lira olması gibi bişey bu.

Yılda ödenecek 250TL fazla vergiyi sorun etmezse arkadaşın (1.4 Leon 1000tl, 2008 model 2.0 TT 1250) ben TT'yi tavsiye ederim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşımda tt de yoğunlaşacagını ve almışken temiz birşey almak istediğini buna ithafende biraz daha birikim yapması gerektiğini söyledi
    Audi TT gerçekten benimde çok begendiğim bir araba lakin içine binmek nasip olmadı arkadaşım binmiş ondan sonra bu tutkusu başladı zaten
    inşallah hayırlısıyla istediğine ulaşır. Tekrardan çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.

Sevgilerimle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.