Şimdi Ara

Auris karter koruma nereden alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın karter koruma plastiği kırıldı. İnternetten çok aradım ama hiçbir yerde satılmıyor. Birçok markanın karter koruma muhafazası mevcut ama Auris yok. Nereden temin edilebilir bu parça?

• Servise sordunuz mu ?
  • Servisin vereceği fiyatın çok uçuk olacağını tahmin ediyorum. Servis dışından yarı fiyata alınabilir diye tahmin ediyorum ama bulamıyorum.
  • Hocam internetten araca parça almam aksesuar paspas vs olabilir
    ayrıca servisteki fiyattan çekiniyorsanız aksaraya parçacılara gidin alın olsun bitsin
    (servisin yarı fiyatı olmaz 10 sa 7 dir dışarda )
    ayrıca servise bir fiyat sorun çok çok ucuk bir rakam çıkacağını tahmin etmiyorum
  • Fiyat Farkı(Focus 2)

Ford yetkili servisi: 300 TL
    İnternet: 90 TL
  • Sen yinede önce servisten bir fiyat al bence öncelikle parçanın fiyatı hakkında bir fikrin olur..
  • Alt kısım 3 plastik parçadan oluşuyor. Geçen sene ben ortadaki büyük parçayı kırmıştım serviste 40 TL ye takmışlardı. Aslında gerek yok takmayalım filan dedilerde ben yinede 40 TL için değmez dedim. Yarın birşey olsa muhafaza yoktu garanti kapsamında derler diye taktırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karter Koruma Gerekli mi?
    15 yıl önce açıldı
    Karter Muhafazası Gerekli mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alt kısım 3 plastik parçadan oluşuyor. Geçen sene ben ortadaki büyük parçayı kırmıştım serviste 40 TL ye takmışlardı. Aslında gerek yok takmayalım filan dedilerde ben yinede 40 TL için değmez dedim. Yarın birşey olsa muhafaza yoktu garanti kapsamında derler diye taktırdım

Evet ortadaki yaklaşık 35-40 cm lik bir parça kırıldı. 40 TL ise önemli değilmiş.
    quote:

Hocam internetten araca parça almam aksesuar paspas vs olabilir
    ayrıca servisteki fiyattan çekiniyorsanız aksaraya parçacılara gidin alın olsun bitsin
    (servisin yarı fiyatı olmaz 10 sa 7 dir dışarda )
    ayrıca servise bir fiyat sorun çok çok ucuk bir rakam çıkacağını tahmin etmiyorum

Sorduğum kısım basit bir plastik, önemli bir parça olsa zaten internetten alınmaz. Ama servislerin fiyatlarıda malum yüksek. 10 liralık parçaya neden 50 lira verelim değilmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.